reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To podobnie jak tam gdzie ja mam rodzic ... a ogólnie jak się czujesz ? Tęskno za domem pewnie ..
Ja to się śmiałam z położnymi , że nie wiem skąd taki skok i one same twierdzą ,że to nie prawdopodobne. A że mam tłuszcz to wiem [emoji16] ale nie muszę się jej tłumaczyć.
Tęsknie za domem i serio wolę sobie sama załatwić te badania. niż siedzieć i się tu denerwować. Zastanawiam się czy jeszcze coś jutro nie pocisne lekarzowi ,jeśli mintej krwi nie zrobi . No zobaczymy.

reklama
Kasia na szczęście ja mam w dupie co mi tam będą pieprzyc! Byle było wszystko w porządku i żeby mój lekarz zajął się mną tak jak mam z nim to ustalone grunt że mam swojego doktorka wtedy może będzie mniej krytyki od personelu, ale ogólnie France złośliwe są bo mało kasy zarabiają,albo sa przepracowane u muszą się wyżyć osobiście nie mam zamiaru zadzierac ale też nie dam po sobie jeździć!!! Ja przytylam 5,5kg teraz i w sumie moja mama jak mnie widzi mówi no jakbyś w ciąży nie była czyli ten mój tłuszcz mi zasłania mojego Damiana Hehe

No właśnie nie zadzierać ale tez nie dać jeździć po sobie ... dobra taktyka.

Cześć :) chyba nie dam rady was doczytać a tutaj tyle się działo :)
@wojtyśka gratulacje :) oby jak najszybciej udało wam się wyjść do domu :)

Ja wczoraj cały dzień spędziłam nad jeziorem z rodzinką :) grilla zrobiliśmy na obiad i tak cały dzień tam przeleżeliśmy :) miejsce w cieniu udało się znaleźć więc było wspaniale, myślałam że się umęczę ale zimna woda i miejsce w cieniu sprawiły że wypoczęłam :)
A dzisiaj od rana ogarniam pokój, wyprałam łóżko , poukładam wszystko w szafkach .
I wizyta dzisiaj to dam znać co u nas słychać :)

My tak narzekamy na te położne i pielęgniarki a seremida też pielęgniarka i ciekawe co myśli w takich sytuacjach???? No wiadomo nie wszystkie kobiety takie są, ale z reguły France to położne się trafiają, znieczulice

Nie no większość jest naprawdę ok. Ale zdarzają się i takie które się minęły z powołaniem. A Seremida mówiła ze ona z tych co starają się być miłe i wszystko bezbolesnie w miarę robić.

Muszę po zapasy skoczyć ehhh:errr:

Mi też dokucza ala czyrak od trzech tygodni myślalam że zejdzie sam albo pęknie ale niestety nie jest coraz gorzej w piątek muszę już lekarzowi powiedzieć bo wcześniej myślałam że wucisne lub sam zejdzie, nie wiem czy dobrze robię ale smaruje go od wczoraj maścia ihtiolowa

reklama
@StarAnia na obchodzie trafiłam.lekarza , który miał.do mnie pretensje ,że w ogóle tu leżę , nie zajrzal w kartę i nie zapytal. Dopiero przebilam się i powiedziałam jakie jest rozpoznanie i że crp podwyższone. Zajrzal , spojrzał na krostę i powiedział ,że to czyrak. Żadnej konsultacji z dermatologiem mi nie przepisał . Wyszedł. Pytam wspaniałej położnej ,czy będę miała jeszcze badania ? A czego by pani jeszcze chciała ? Jutro pani wyjdzie po antybiotyku. Nawet nie mam crp przepisane ,żeby sprawdzić ,czy stan zapalny jeszcze jest.
Bo ty nie masz nic bardziej kreatywnego do roboty jak leżeć w szpitalu... Marzyłaś o tym najzwyczajniej w świecie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry