kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja w sumie nie wiem jakie mam stopy normalnie bo już kilka lat tak robięmoże i tez bym nie musiała, ale lubię chodzić na takie zabiegi zawsze mi to daje +100 pkt do samooceny
![]()
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w sumie nie wiem jakie mam stopy normalnie bo już kilka lat tak robięmoże i tez bym nie musiała, ale lubię chodzić na takie zabiegi zawsze mi to daje +100 pkt do samooceny
![]()
Ja jestem w połowie 33 tygodnia i żadnej czkawki jeszcze nie było.
Teraz boję się jechać gdziekolwiek gdzie nie ma wc.. czasami ledwie wyjdę z domu i zaraz czuję że znów musze na kibelek.
Tak piszecie o tych stopach, peelingach, ścieraniu. Nic nie robię ze stopami i mam miękkie i gładkie pięty. Wam tak same z siebie zaczęły twardnieć?
A ja nigdy nie byłam na takim zabiegu. W ogóle jakoś mało kobieca pod tym kątem jestem![]()
Fajne różnice między dzieciaczkami masz. Ja mam synka 7 lat w domu.. od września do 1 klasy idzie.. termin porodu na 9 września.. i czejamy na coreczke. Imie chyba Klaudia, ale jeszcze m nie zaakceptował@Mama7 - dziecko trzecie. W domu mam Zosię - 4 lata, Szymka 2 lata, a teraz czekamy na Liliankę. Termin na 26/28 września. Mam nadzieję, że dotrzymamy tego terminu, bo mam skracającą się szyjkę.
@kasiaczek89pl - powiem po wizycie, którą mam dziś, bo ostatnio w niedzielę skurcze mnie łapały i stres mam
Ja też nie mam co czytać Ehhhh ale upał idzie się wykończyć zapewne jutro będziecie szaleć z pisaniemGoska dziś cicho , Agata tez... nie mam co czytać zlitujcie się nad leżąca i marudzącą