reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja wzięłam zamiast rożka czy kocyka dwie pieluszki. Tetrową białą do wycierania np buzi od mleka albo do odbicia i flanelową kolorową do przykrycia gdyby trzeba było lub do owinięcia.
Nasze szpitalne dzieci (z tego szpitala najbliżej) to są na.czas pobytu w kaftanikach szpitalnych i w rożku takim ichniejszym.
Bo w tym oddalonym o te 60 km to trzeba mieć swoje ciuszki na.pobyt.
U mnie każą brać ciuchy ostatnio jak rodziłam tam B. to jeszcze że kaftanik i śpiochy bo tak neonatolog lubiła... bezsensu...

reklama
Witajcie. Jeśli mogę jeszcze dołączyć to bedzie mi bardzo miło. Pisałam tu trochę na poczatku, potem trochę na prywatnym forum, ale ja z tych bardziej czytających niż piszących.

Tak po krótce: termin mam na 21 września, czekam na Blankę, mam dwie córki Zosię (już prawie 10 lat) i Hanię (prawie 6). Od 10 tygodni walczę z upierdliwą cukrzycą ciążową, tydzień temu pani diabetolog włączyła mi insulunę. A miało być tak pięknie... dobrze, że już tylko 6 tygodni

Czesc:) będzie nam miło:)

Się kurde zebrać nie mogę... na samą myśl o kolejce przed MOPSem robi mi się słabo... wrrr.
Jakie to szczęście że mam już złożone a nie możesz wejść do środka pod pretekstem że bierzesz jakiś papier i zapytaj czy się obsłuza bez kolejki bo bardzo źle się czujesz itp zrób minę jakbyś miała rodzic no ludzie chyba ta kobieta ma pierwszeństwo??? Jak powiedz nie zazadaj kierownika mopsu i zapytaj wprost

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry