reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To ciebie też czeka picie glukozy po pierwszej wizycie [emoji14] szykuj się [emoji14]
A u Endo byłaś? Masz podwyzszona dawkę?
podwyższona dawkę eutoryrexu?mam podwyższona dawke

c55f0dw4ay49a7ki.png

Dzień dobry :) ja dziś wolne, jak cudnie <3 wyprawiałam Młodą do przedszkola i teraz grzeje się w łóżeczku. W sam raz wzięłam to L4, bo obudziłam się z katarem, kichając i prychajac. Dziś muszę ogarnąć wizytę u endokrynologa (tzn zarejestrować się), z badaniami poczekam chyba do poniedziałku, bo gin na pewno coś dołoży, do tego co wypisał ten na nfz. Czeka mnie test obciążenia glukozą, na samą myśl mi nie dobrze, a myśl, że potem pewnie dieta/insulina sprawia, że mam ochotę już zostać w tym łóżeczku [emoji14]
@tola_tola Ty też masz io, dobrze pamiętam?
Ja byłam u diabiatelog ale nie zleciła mi krzywa cukrowa.Ale powiedziała że na czczo mam wysokie cukry wychodzą ponad 90 a powinno być do 90 więc jak do pt lub pon nie wyregulują się to insulina na noc bo już nie wiem jeszcze ketony w moczu wychodzą ++ 50mg/dl

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym zrobiła :)

Tak zrobię :) mam nadzieje ze wszystko jest w porządku :)

Co do ustępowania objawów to u mnie też tak jest ze jednego dnia piersi bolał bardziej drugiego mniej. Mdłości miałam w dniu okresu teraz tylko delikatne jakies z samego rana moze z 5 min trwają zanim podniosę sie z łóżka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry