Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W większości firm kurierskich, kurierzy mają obowiązek wnieść paczkę do 30 kg, a powyżej już nie. Ale idzie się dogadać, ja miałam taką sytuację, że Przemka nie było, a kurierowi pojeczalam, że jestem w wysokiej ciąży i wniósł bez problemu.Wiesz dla mnie to logiczne, ale oni zawsze gdzieś tam sobie zastrzegają, że nie wnoszą paczek do mieszkania. Jak nam meble przywozili , to tez facet tylko z auta wyciągnął, a resztę mój S.z wujkiem.
Mój mały chyba nigdy nie miał czkawkialbo nie wiem, że to to [emoji14]
I zdecyduje się chyba na ta sesje brzuszkowa. Na początku mieliśmy robić, później powiedziałam, że nie, bo mam mały brzuch, ale wczoraj tak siedzę i myślę,że mam jaki mam, a później będę żałować, że nie zrobiliśmy :-) i już mam plan takie zdjęcie powiększyć i do naszej nowej sypialni :-)
Wiesz dla mnie to logiczne, ale oni zawsze gdzieś tam sobie zastrzegają, że nie wnoszą paczek do mieszkania. Jak nam meble przywozili , to tez facet tylko z auta wyciągnął, a resztę mój S.z wujkiem.
Mój mały chyba nigdy nie miał czkawkialbo nie wiem, że to to
![]()
I zdecyduje się chyba na ta sesje brzuszkowa. Na początku mieliśmy robić, później powiedziałam, że nie, bo mam mały brzuch, ale wczoraj tak siedzę i myślę,że mam jaki mam, a później będę żałować, że nie zrobiliśmy :-) i już mam plan takie zdjęcie powiększyć i do naszej nowej sypialni :-)
Dokładnie, z każdym można się jakoś dogadaćKurier też człowiek...
Ja dziś dieta owocowa tylko... nasłuchałam się pani dietetyk ile ciepła trzeba do trawienia wszystkiego i że w upał tylko lekkie jedzenie.
ZapraszamyHej dziewczyny czy mogę dołączyć? Termin cc mam wstępnie ustalony na 28 września. Będę miała synka Oskara.
Słuchajcie bardzo się martwię. Na ostatnim usg okazało się, że synek jest dwukrotnie owiniety pepowina wokół szyilekarz kazał się nie martwić Ale mnie i tak ogarnia niepokój . Może któraś z Was jest w podobnej sytuacji ??
Hej zostań z nami, jutro mam gina zapytam znowu o te pepowine ostatnio się pytałam to mówil że jest ok więc nie pomogęHej dziewczyny czy mogę dołączyć? Termin cc mam wstępnie ustalony na 28 września. Będę miała synka Oskara.
Słuchajcie bardzo się martwię. Na ostatnim usg okazało się, że synek jest dwukrotnie owiniety pepowina wokół szyilekarz kazał się nie martwić Ale mnie i tak ogarnia niepokój . Może któraś z Was jest w podobnej sytuacji ??