anika1203
Fanka BB :)
Dlatego fajnie, że do Was trafiłam. Cenne rady się przydadząJa to liczę na to forum jeszcze po urodzeniu. Więc jeszcze kilka miesięcy przed nami![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego fajnie, że do Was trafiłam. Cenne rady się przydadząJa to liczę na to forum jeszcze po urodzeniu. Więc jeszcze kilka miesięcy przed nami![]()
To widzę tylko u mnie luksus w postaci deszczuJest upiornie ale i wiaterek więc w cieniu ujdzie...
Ja to się nie rozstaje z wiatrakiem hehe zabieram go nawet do kuchni jak gotujeU Was to trzeci stopień piekła dziś [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
Oj takDlatego fajnie, że do Was trafiłam. Cenne rady się przydadzą![]()
U mnie ta sama sytuacjaOj takU mnie to pierwsze dzieciątko więc naprawdę przydają się rady bardziej doświadczonych forumowiczek
![]()
U Was to trzeci stopień piekła dziś [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
U mnie też będzie synuśU mnie ta sama sytuacjachciałabym już mieć synka przy sobie ale niestety jeszcze trochę muszę poczekać
Mojemu też się chyba nie spieszyU mnie też będzie synuś
I też już bym chciała go tulić i mieć przy sobie ale nie spieszy mu się , dobrze mu w brzuszku ciepło i przytulnie![]()
Dziewczyny mam głupie pytanie. Wy piszecie tu normalnie przez stronę internetową czy przez aplikacje ?![]()