kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dziewczyny mam głupie pytanie. Wy piszecie tu normalnie przez stronę internetową czy przez aplikacje ?![]()
Ja przez aplikacje ale niektóre dziewczyny przez stronę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam głupie pytanie. Wy piszecie tu normalnie przez stronę internetową czy przez aplikacje ?![]()
Ma to dużo plusówMojemu też się chyba nie spieszyszyjka dluga, nie skraca się żadnych skurczy także pewnie młody posiedzi do terminu
Ja normalnie przez stronęDziewczyny mam głupie pytanie. Wy piszecie tu normalnie przez stronę internetową czy przez aplikacje ?![]()
Jak na wsi to tam większość miejsc się nadaje@Adell1994 mieszkamy na wsi i tak sobie myślę, że mamy dookoła sporo lasów, pól, a nawet stawek...może by coś z tego się nadawało , może faktycznie skopiuje ten wianek ?hehe sukieneczki były po 1 prenatalnym, ale się zmyły
@seremida to super!milego wypoczynku!ja mam odbiór na 1 września, ale jak już będzie pokoik to dzwonię i pytam , czy ma na sklepie (bo tam te urlopy i on wcześniej zamawiał) i lecę odbierać, bo już się nie mogę doczekać![]()