reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Najgorsze jest to że ja od czwartego miesiąca odczuwam ból.. a lekarze mówią że teraz będzie jeszcze gorzej bo dziecko jest większe .. dają mi ta nospe i paracetamol w kroplówkach ale to tylko uśmierza ten ból nie likwiduje go nawet na chwilę :( w domu na tabletkach byłoby gorzej..
A lekarze myślą, żeby przyspieszyć poród jak już ciąża będzie donoszona ?? Czy raczej będziesz musiała tak cierpieć do terminu ?? Bardzo Ci współczuję..nie dość, że tyle czasu w szpitalu to Jeszcze musisz się z bólem męczyć [emoji21]

Ja nadal na ip , czekam na wyniki ale wszystko wskazuję że to cholestaza i będę musiała zostać w szpitalu. Jestem przerażona i do tego zaczęły mi się pisać skurcze na ktg ale to pewnie ze stresu .
Tak właśnie mi się wydawało, że to może być nieszczęsna cholestaza, a miałaś może jakieś objawy ? Bo podobno często przy tej chorobie swedza stopy i dłonie

Najgorsze jest to że ja od czwartego miesiąca odczuwam ból.. a lekarze mówią że teraz będzie jeszcze gorzej bo dziecko jest większe .. dają mi ta nospe i paracetamol w kroplówkach ale to tylko uśmierza ten ból nie likwiduje go nawet na chwilę :( w domu na tabletkach byłoby gorzej..

Mati aż ciężko mi jest cokolwiek napisać bo nigdy nie czułam tak permanentnego bólu. Przykro mi, że Ciebie spotkało i to pierwszej w ciazy :(
A jak wyglada sytuacja z dzieckiem? Tam się coś szykuje na poród czy wszystko jeszcze tak jak powinno być ?

A lekarze myślą, żeby przyspieszyć poród jak już ciąża będzie donoszona ?? Czy raczej będziesz musiała tak cierpieć do terminu ?? Bardzo Ci współczuję..nie dość, że tyle czasu w szpitalu to Jeszcze musisz się z bólem męczyć [emoji21]
W środę przyszła dziewczyna w 38 tygodniu że skierowaniem na CC bo ma cukrzyce, nadciśnienie a do tego coś z łożyskiem.. nawet jej ginekolog tu była powiedzieć że mają zrobić jej ta cesarkę a ordynator bardzo się denerwował że jeszcze nie ale na szczęście jest tu fajny jego zastępca i przełożona położnych i go przekonali ... Rano była cesarka :)
Ze mną nie wiadomo co będzie ale mam nadzieję że się zlitują i zrobią też CC bo ja już nie daje rady ...

reklama
Mój synek chyba duży będzie bo w 31 +5 ważył 2 kg, a tu jeszcze ponad 1.5 miesiąca przed nami [emoji85]
U mnie młoda w 32+3 ważyła równe 2 kg. Czy 31+5 a 32+3 to wielka różnica? U mnie lekarz mówi, że córa jest raczej drobna :)

Ty??? Taka co nigdy nic nie potrzebuje i wszystko jest bez sensu i nie trzeba????? Myślę że sterylizator to ostatnia rzecz jaką bym kupiła
Mi rodzice zapowiedzieli, że kupią zestaw Aventa z elektrycznym laktatorem, sterylizatorem i wszystkim... Avent reklamował się ostatnio tym, że można kupić ich sterylizator i bez problemu oddać po 2 miesiącach jeżeli tylko nie otworzę.
Hmm.. dziewczyny, ma któraś ten aventowy sterylizator? Jak wygląda jego używanie, ile to trwa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry