reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, czy slyszalyscie o jakims forum/grupie swiezo upieczonycn mateczek, ktore np. razem wychodza na specry/wspieraja sie/wymieniaja codzienne doswiadczenia, takie forum na ktorym mozna zorganizowac spotkania itd.? Bardzo podobno popularne np. w Irlandii i pozwala nie zwariowac na macierzynskim.. W Polsce jeszcze na cos takiego nie trafilam...

Ja po wizycie u lekarza zostalam nad woda i siedzialam chwile na kocu i jak wstalam to tam taka mokra plama i tez sie zastanawialam czy to wody czy sie spocilam :/ w ogole dzisiaj u lekarza mialam cisnienie 87/73 a puls 92 ehh

Nawet mnie tak nie strasz! My mamy termin na koniec września! Jeszcze żadnych IP! Jak dobrze że to fałszywy alarm. Współczuję nerwów, bidulko :(
Od początku myślałam, że to ta cytryna..ale później ten gin mnie w sumie nastraszył i już zaczęłam myśleć . Wczoraj wieczorem były przytulanki i mój S.pomyślał, że to może przez to. Takie głupie myśli :( dobrze, że wizyta w czwartek .
Było mi lepiej i znów zwracałam :/ chyba dzisiaj nic nie zrobię już i zostaje mi leżenie :<

Od początku myślałam, że to ta cytryna..ale później ten gin mnie w sumie nastraszył i już zaczęłam myśleć . Wczoraj wieczorem były przytulanki i mój S.pomyślał, że to może przez to. Takie głupie myśli :( dobrze, że wizyta w czwartek .
Było mi lepiej i znów zwracałam :/ chyba dzisiaj nic nie zrobię już i zostaje mi leżenie :<
Odpocznij....

A w ogóle nie powinno puć się cytryny w upał i przy gorączce... tak mi kiedyś lekarz powiedział ale nie pamiętam dlaczego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry