Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Sprzedawca mówił to samoPrzy "naszych" rozmiarach za cybexem. Jest mniejszy. No i ta spacerowka składana ze stelażem niezależnie od tego w którą stronę siedzisko <3 i wbrew pozorom ma większą gondole od Mutsy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprzedawca mówił to samoPrzy "naszych" rozmiarach za cybexem. Jest mniejszy. No i ta spacerowka składana ze stelażem niezależnie od tego w którą stronę siedzisko <3 i wbrew pozorom ma większą gondole od Mutsy.
Moim zdaniem nieSprzedawca mówił to samoa ten Joie Mytrax wart rozważenia?
Kurde dla mnie za małe te przednie kółka, ale ogólnie ładny jest pozatym tyle tych wózków że jak patrzę na swój a przecież nówka sztuka to myślę że może mogłam inny kupi???? Ehhhh a ten motylek od samego początku będziesz używać? Czy tylko teraz tak jest w gondoli????Mamy, za poradą Ani również nie napisze, że polecam, bo jeszcze wiadomo nie testowany ale u nas również miłość od pierwszego wejrzenia Zobacz załącznik 887279
Za male? ;P to patrz na te w moimKurde dla mnie za małe te przednie kółka, ale ogólnie ładny jest pozatym tyle tych wózków że jak patrzę na swój a przecież nówka sztuka to myślę że może mogłam inny kupi???? Ehhhh a ten motylek od samego początku będziesz używać? Czy tylko teraz tak jest w gondoli????
Bo tych wózków jest bardzo dużo i trudno wybrać. Mi się np.podoba espiro next manhattan, ale jest wielki dla mnie. Najchętniej miałabym dwa: jeden bardziej stylowy, klasyczny biały, a drugi taki właśnie bardziej nowoczesny.Kurde dla mnie za małe te przednie kółka, ale ogólnie ładny jest pozatym tyle tych wózków że jak patrzę na swój a przecież nówka sztuka to myślę że może mogłam inny kupi???? Ehhhh a ten motylek od samego początku będziesz używać? Czy tylko teraz tak jest w gondoli????
Za male? ;P to patrz na te w moimZobacz załącznik 887280
Ponoć ortopeda to projektował, żeby wymusić na rodzicach zginanie kolan przy podnoszeniu dziecka, zamiast schylania sieMi się mega te wózki podobają zwłaszcza czarny z różowym ale dla mnie ta buda za nisko![]()
Tez planowałam na to iść wczoraj ale opinię znajomych mnie nie przekonywały.ch Targówek masz bliżeja tak wogole co Cię skłoniło żeby tu kupować mieszkanie?