18grudzien
Fanka BB :)
No pamiętam ten twój wózek jak pokazywalas oj ja abym się tutaj zatopila w pierwszej fazie śniegu zwłaszcza że ja w górach mieszkam hihiZa male? ;P to patrz na te w moimZobacz załącznik 887280
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pamiętam ten twój wózek jak pokazywalas oj ja abym się tutaj zatopila w pierwszej fazie śniegu zwłaszcza że ja w górach mieszkam hihiZa male? ;P to patrz na te w moimZobacz załącznik 887280
Ja bym chciała już dziś, wczoraj po 21 miałam taki atak kolki że myslalam że zejdę z tego świata jeszcze nigdy tak mnie nie bolało ..jestem sama na sali walczyłam z 20 minut zanim udało mi się dosięgnąć tego dzwonka i wezwać pomoc .. było dwóch lekarzy dostałam jakiś zastrzyk domięśniowy w pośladek ,paracetamol i jeszcze nospe w kroplówkach ... Najgorsze jest to że oni mówią że to nie ma wpływu na dziecko ale młoda się bardzo rusza za każdym razem w brzuchu jak mi podają te kroplowki.. bardzo chciałabym żeby rozwiązali już tą ciążę ze wzgledu na zdrowie dziecka bo ile może być tak faszerowane lekami i na mnie bo ja już nie daje rady ... Za kilka dni zaczyna się 36 tydzień mam nadzieję że lekarze coś wymyśla.. zanim coś się stanie przez te nerki ...Przyznawać się która dziś rodzi???? Czy czekać do września? Ja najlepiej jakbym wytrwala więc wyjścia nie mam muszę jeszcze się pomeczyc zwłaszcza że zgaga w nocy mnie wykoncza o chodzenie do toalety też mnie wykoncza
GoJ musisz chyba plany szkolne przesunąć albo z brzuchem biegać o kupować hihi
Nie. Nikt dziś nie wychodzi...GoJ i jak tam? Miki dzisiaj wychodzi?
Dlaczego przesunąć? Jak 21 urodzę to mogę już bez brzucha latać po szkolną wyprawkęPrzyznawać się która dziś rodzi???? Czy czekać do września? Ja najlepiej jakbym wytrwala więc wyjścia nie mam muszę jeszcze się pomeczyc zwłaszcza że zgaga w nocy mnie wykoncza o chodzenie do toalety też mnie wykoncza
GoJ musisz chyba plany szkolne przesunąć albo z brzuchem biegać o kupować hihi
U mnie Kościół jakiś czas temu zrobił parking na terenie a i tak nie dość że debile jeździć i parkować nie potrafią to w niedzielę na każdą msze sajgon... Bo to Dominikanie więc pół Warszawy przyjeżdża.Ja.dziś z chłopcami na odpust parafialny jadę.
Najgorzej tam zaparkować bo parking malusi aby przy kościele i trzeba szukać "przy drodze".
Na samą myśl się odechciewa.
Ja bym chciała już dziś, wczoraj po 21 miałam taki atak kolki że myslalam że zejdę z tego świata jeszcze nigdy tak mnie nie bolało ..jestem sama na sali walczyłam z 20 minut zanim udało mi się dosięgnąć tego dzwonka i wezwać pomoc .. było dwóch lekarzy dostałam jakiś zastrzyk domięśniowy w pośladek ,paracetamol i jeszcze nospe w kroplówkach ... Najgorsze jest to że oni mówią że to nie ma wpływu na dziecko ale młoda się bardzo rusza za każdym razem w brzuchu jak mi podają te kroplowki.. bardzo chciałabym żeby rozwiązali już tą ciążę ze wzgledu na zdrowie dziecka bo ile może być tak faszerowane lekami i na mnie bo ja już nie daje rady ... Za kilka dni zaczyna się 36 tydzień mam nadzieję że lekarze coś wymyśla.. zanim coś się stanie przez te nerki ...
W sensie że 15 miałaś zakupy szkolne robić więc musisz przesunąćDlaczego przesunąć? Jak 21 urodzę to mogę już bez brzucha latać po szkolną wyprawkę
Generalnie mam w d..e to rodzenie. Wstałam wściekła ma cały świat. W nocy musiałam psie rzygi sprzątać. I w ogóle śniły mi się jakieś głupoty męczące. Mikołaj mnie skopał.