Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można coś na to brać. Nie ma siły to przez pracę na zapleczu mam zimno jak w psiarni nawet jak ubiorę kurtkę i czekam aż wyładuje towar to zimno. Nie mówiąc o sikaniu bo na zapleczu też mam toaleteTo chyba częste schorzenie na poczatku ciąży? Mnie ciągnie albo pobolewa ale ewidentnie macica, martwi mnie to jak cholera. Czemu te poczatki muszą być takie problematyczne?
Tez się zastanawiam. Jeśli Cie to uspokoi mnie tez dziś boli macica Ald podobno to dobrze znaczy ze się rozsrastaTo chyba częste schorzenie na poczatku ciąży? Mnie ciągnie albo pobolewa ale ewidentnie macica, martwi mnie to jak cholera. Czemu te poczatki muszą być takie problematyczne?
Jestem po usg, ciąża potwierdzona
Maz był ze mną więc szczęśliwy ogromnie. Przepisał duphaston 2x dziennie i witaminy
Pęcherzyk ciążowy ma 6mm.
Można brać żurawit i urosept bodajże. Ja biorę teraz bo pobolewa mnie pecherz, a niedawno miałam zapalenie nerek.Można coś na to brać. Nie ma siły to przez pracę na zapleczu mam zimno jak w psiarni nawet jak ubiorę kurtkę i czekam aż wyładuje towar to zimno. Nie mówiąc o sikaniu bo na zapleczu też mam toalete
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Do poniedziałku wytrzymam ale nie daj Boże poczuje lekkie szczypanie to jadę rano do lekarza i biorę L4 do poniedziałkuMożna brać żurawit i urosept bodajże. Ja biorę teraz bo pobolewa mnie pecherz, a niedawno miałam zapalenie nerek.
To na prawdę kolejna garść argumentow, że powinnaś iść na l4 i mieć w nosie.
![]()