reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Musi być. ;) Dobrze ,że szybko stawiamy granicę. :) No cóż. Dzieci są dla świata , nie wychowujemy ich dla siebie :)

To samo powtarzamy zawsze z moja teściowa. Bo moja szwagierka ma właśnie z teściowa problem ze jest nadopiekuńczą. Synek całym światem jej. A zła Aska wszystko złe robi , Krzys jest taki biedny ... mamusia najlepiej wie , najlepiej gotuje , najlepiej go ubierze. Nawet po ślubie jeszcze ichwspólne pieniądze trzymała bo Asia nie będzie potrafiła gospodarzyć. Oni granic nie postawili i piąty rok to samo ... i właśnie teściowa mi mówi ze dzieci się nie wychowuje dla siebie. Pewnie dlatego mam taki dość fajny kontakt z nią.

@Adell1994 tak na NFZ , prowadzi położna z mojego najbliższego szpitala, ale ja tam rodzic nie chcę broń Boże, chodzi mi o informacje takie ogólne o opiece nad noworodkiem.
@kasiaczek89pl nas tylko dwoje, a duży gar był, po porcji, ostygło, przelałam w mały garnek i do lodówki :-)
Ale już od jutra kombinacje co na obiad :/

@Adell1994 tak na NFZ , prowadzi położna z mojego najbliższego szpitala, ale ja tam rodzic nie chcę broń Boże, chodzi mi o informacje takie ogólne o opiece nad noworodkiem.
@kasiaczek89pl nas tylko dwoje, a duży gar był, po porcji, ostygło, przelałam w mały garnek i do lodówki :-)
Ale już od jutra kombinacje co na obiad :/

U mnie tez dwoje do tego rosołu :) sama bym chętnie z takiego skorzystała. Rzucić cokolwiek i masz całkiem inna zupę.

Mama7 też się tak strasZnie pocilam po porodzie mimo iż zima była. Chyba wtedy za duża dawkę euthyroxu na tarczyce brałam. No i nogi miałam spuchnięte czego w ciąży nie miałam, tylko po. Dziewczyny czy czujecie w nocy głód i coś podjadacie?

Pocenie to norma po porodzie.. wszystkie moje koleżanki potwierdzają.. I uprz3dzaly żeby dużo kuszul mieć bo ciągle się zmienia. Nogi opuchnięte i całą byłam opuchnięte bardzo...
Ja nie jem na noc i tym bardziej w nocy, nie pije też. Tylko siku. Jak się obudzę to na dzień dobry 2szkl wody wypijam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry