reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A w ogóle leżę i leżę i nic mi się nie chce, powiesiłam pranie i tyle po tej wyprawie do miasta jestem nie do życia
.
To się dziewczyny też nameczycie oby do szczęśliwego rozwiązania

GoJ musisz dużo pić!

reklama
A w ogóle leżę i leżę i nic mi się nie chce, powiesiłam pranie i tyle po tej wyprawie do miasta jestem nie do życia
.
To się dziewczyny też nameczycie oby do szczęśliwego rozwiązania

GoJ musisz dużo pić!
Ja po kardiologu. Nie widzi zagrozenia, ani wskazan do dalszych badan. Zaleca ruch- spacery z rana lub wieczorem i magnez.
To nawadnianie jest bardzo wazne. Ja czuje roznice ogromna w samopoczuciu kiedy tego pilnuje.
Kasiaczek, Mati, Goj i wszystkie, ktorym dzisiaj gorzej - trzymajcie sie dziewczyny!

Ale niania a monitor oddechu to dwie inne rzeczy zależy co chcesz osiągnąć jak boisz się o bezdechy u dziecka to niania Ci nie pomoże, ja mam nianie avent bez kamerki potrzebuje jej bo będę zimna schodzić do piwnic palić w piecu a monitor aby ostrzegał przed bezdechami,
Wiem, że to dwie rożne, ale na obie mnie nie stac i jeszcze nie wiem jakiego rodzaju "stróż" bardziej będzie nam pasował.

Kuźwa, już 17:00. Nic mi się dziś nie chce, nic dzisiaj nie zrobiłam poza praniem... no ale przecież wiadomo, że to pralka się napracowała nie ja. Zresztą nawet suszenie włączyłam, więc nawet rozwieszać nie trzeba. Muszę się ogarnąć, bo za 1,5 godzinki szkoła rodzenia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry