reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ty chyba jakaś fetyszystka jesteś :):)
Bo wszędzie czytam, że to takie nieprzyjemne...
Choć moi kumple geje sobie chwala i nawet instruowali jak robić pod prysznicem... ale u nich to inne względy :p
Całość trwa 30sekund żaden tam jakiś dyskomfort jak dla mnie przez 9mcy pipe lekarzowi musimy pokazywać macaja nas a tam pielęgniarka w zaciszy 30sekund płyn wlewa nic się nawet nie czuje serio, bierzesz tel i się załatwiasz hihi dla mnie najgorszy to cewnik cholerstwo wstrętne

Ja po kardiologu. Nie widzi zagrozenia, ani wskazan do dalszych badan. Zaleca ruch- spacery z rana lub wieczorem i magnez.
To nawadnianie jest bardzo wazne. Ja czuje roznice ogromna w samopoczuciu kiedy tego pilnuje.
Kasiaczek, Mati, Goj i wszystkie, ktorym dzisiaj gorzej - trzymajcie sie dziewczyny!
Ja też ale widzisz jedną dobę zaniedbałam to mam kołatania serca i inne g..na!

Ja właśnie rozwiesiła drugie pranie, posprzątałam łazienkę, umylam podłogi. Wykapalam sie i ubrałam w czyste ciuchy by już czekać na mojego K- i otworzyłam sobie fantazje z wiśniami i cała wylałam na siebie....‍♀️♀️♀️

Ja tez upackalam sobie ta biała sukienkę zaraz przed wyjściem na IP. Musiałam na szybko szukać czegoś w co brzuch wchodzi a zostało może ze dwie rzeczy [emoji23]

Bo my wczoraj zamówiliśmy łóżeczko :)
I to będzie jego jedyny kącik u nas w sypialni, chce jeszcze półki powiesić nad by dodać troszkę uroku dziecięcego pokoiku.
Przewijak będzie na łóżeczku. A ubranka w salonie w komodach i jego akcesoria tez. Choć myśle o takiej zawieszce na łóżko jeszcze, ale nigdzie nie znalazłam takiej ładnej

Zobacz załącznik 887858
Zrobię później fotę co mam i wyślę ją obok łóżeczka mam długa szafkę tam będą koszyki, niżej jest kontakt więc będzie połączona niania i lampka, z Ikea kupiłem takie białe koszyczki /pojemników na łóżeczko najwyżej założę aby pokazać jak to wygląda, przewijak na łóżeczku, obok kosz wiklinowy na brudne ubranka oraz obok kosza szafka z półkami z ubraniami małego nawet fajnie to wygląda bo mały pokój, teraz jak odsłonie rolety to jest za mocne słońce później zrobię fotkę

reklama
Ty chyba jakaś fetyszystka jesteś :):)
Bo wszędzie czytam, że to takie nieprzyjemne...
Choć moi kumple geje sobie chwala i nawet instruowali jak robić pod prysznicem... ale u nich to inne względy :p

Wiesz złe nie jest. Głupie uczucie wypełnienia a potem mega parcie. Trochę krępujące. Ale jaki masz luzik później. Zero uczucia pełności , zero potrzeby na to, a jeżeli coś się oczyściło w domu to wychodzi sama woda w sumie z jakimiś resztkami tylko. Nie jest takie jakieś mega nieprzyjemne ...

Do góry