Ja nie mam KIKa nigdzieDziewczyny u nas w kiku wyprzedaz ciuszkow niemowlęcych . Sprawdźcie może u Was też [emoji4]
Aaaaa właśnie ja się kącikiem pochwalę jak zamieszkamy u siebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja nie mam KIKa nigdzieDziewczyny u nas w kiku wyprzedaz ciuszkow niemowlęcych . Sprawdźcie może u Was też [emoji4]
To pewnie ciężko Ci będzie funkcjonować z tym zlamanym palcem, wspolczuje[emoji21] oby tylko szybko się zrosl..Jak najbardziej. Zawsze wszystko na spokojnie, zdążysz się jeszcze zastanowić, coś wypakować, coś dopakować. Nie będziesz potem na wariata latać![]()
Ja też mam tyle ubranek że nic już nie kupuje małemuJa nie mam KIKa nigdziea i ciuchów starczy póki co na pół roku
także nie szaleję...
Ja dokupilam 3 częściowy komplet tylko za 15 zł [emoji16] W sumie większość ciuszkow mam używanych, a tych nowych tylko kilka sztuk bo nie widziałam sensu żeby więcej kupowaćJa też mam tyle ubranek że nic już nie kupuje małemu![]()
Oby jak najszybciej udało się wam przenieść i zadomowić![]()
A to kiedy macie w planach przeprowadzkę?? [emoji4] oby wszystko poszlo zgodnie z planemJa nie mam KIKa nigdziea i ciuchów starczy póki co na pół roku
także nie szaleję...
Myślę że dopiero w październiku... wcześniej wątpię... ale co się odwlecze nie uciecze..Ja też mam tyle ubranek że nic już nie kupuje małemu
Oby jak najszybciej udało się wam przenieść i zadomowić![]()
Czekamy aż nam dadzą klucze w lipcu mówili że ze 3 miesiące mniej więcejA to kiedy macie w planach przeprowadzkę?? [emoji4] oby wszystko poszlo zgodnie z planem
No ja gdyby nie @oluchapoducha. musiałabym kupowaćJa dokupilam 3 częściowy komplet tylko za 15 zł [emoji16] W sumie większość ciuszkow mam używanych, a tych nowych tylko kilka sztuk bo nie widziałam sensu żeby więcej kupować
Ja już się 4 razy przeprowadzalam w przeciągu 2 ostatnich lat, także znam ten ból. Oby Wam wszystko sprawnie poszło.Myślę że dopiero w październiku... wcześniej wątpię... ale co się odwlecze nie uciecze..