Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie pokazałam... ups. W sumie to sama jeszcze nawet nie zgrałam sobie ładniejszych zdjęć od mamy z komputera. Mamy na obecną chwilę kilka takich raczej byle jakich. W ogóle przez to że było chłodniej nawet nie zdejmowałam żakietu i szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak prezentowałam się tylko w sukience. Tego żałuję najbardziej. I teraz dopiero kiedy już minęło trochę czasu jest mi przykro przez to że mąż mojej świadkowej, fotograf amator, który obiecał że będzie nam robić zdjęcia zapomniał akumulatora do aparatu i w rezultacie narobił tylko kupowatych zdjęć telefonem. Byłam pewna że rodzice wezmą swojego olympusa, ale też nie wzięli - a w pierwszej chwili myślałam że zapominalski fotograf będzie mógł robić nim zdjęcia... S. też jeszcze nie ma zdjęć od swojej rodziny. Będzie trzeba kiedyś się o nie upomnieć. Wśród tej masy fotek muszą być jakieś perełki, cholera no..
To faktycznie początek dnia masz nieciekawy. Nie łam się, będzie lepiej. Chociaż wiadomo, że człowiekowi czasem sił brakuje..Pierwsza połowa nocy do d..y. Co przysnęłam to walenie serca mnie wybudzało. Także uroczo jak k..wa mać. W pewnym momencie to już sobie myślałam że to koniec...
Rano wstałam krew mi z nosa leci. Stary (ojciec) chodzi i się wścieka a Kacper pyskuje. Zaje...iście!
Dziękuję. Zrobię wszystko aby tak się nie stało..z resztą nie wytrzymalabym tego psychicznie. Dobry człowiek ze mnie ale niestety nerwowy , także sobie nie pozwolę wejść na głowę [emoji23]z resztą moja teściowa to chce się wyrwać z domu aby się nie opiekować chorym ojcem. Typowa egoistka- taki typ. Ostatnio pytała mojego szwagra czy może jej zostawić synka na tydzień bo ona siły już nie ma, żeby dziadkiem się zajmować i będzie miała pretekst . Wnuczek jej posłużył tylko jako wymówka
U mnie zdjęcie na ślubie robiła taty znajoma, która się dopiero uczyła jak się później okazało. Zdjęcia są fatalne i nie nadają się nawet, żeby je komuś pokazać . Dobrze, że był kuzyn męża który jest fotografem i zrobił kilka ładnych zdjęć.No nie pokazałam... ups. W sumie to sama jeszcze nawet nie zgrałam sobie ładniejszych zdjęć od mamy z komputera. Mamy na obecną chwilę kilka takich raczej byle jakich. W ogóle przez to że było chłodniej nawet nie zdejmowałam żakietu i szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak prezentowałam się tylko w sukience. Tego żałuję najbardziej. I teraz dopiero kiedy już minęło trochę czasu jest mi przykro przez to że mąż mojej świadkowej, fotograf amator, który obiecał że będzie nam robić zdjęcia zapomniał akumulatora do aparatu i w rezultacie narobił tylko kupowatych zdjęć telefonem. Byłam pewna że rodzice wezmą swojego olympusa, ale też nie wzięli - a w pierwszej chwili myślałam że zapominalski fotograf będzie mógł robić nim zdjęcia... S. też jeszcze nie ma zdjęć od swojej rodziny. Będzie trzeba kiedyś się o nie upomnieć. Wśród tej masy fotek muszą być jakieś perełki, cholera no..
U nas dzisiaj super pogoda. Od rana deszcz, w końcu jest czym pooddychać![]()