Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w którym tc jesteś?? [emoji4]Hej dziewczyny
Ja wam powiem , że skoro moja Natalia waży 2450 to chciałabym żeby jednak posiedziala w brzuszku do terminu żeby urosła i przytyla. [emoji8] więc ja się narazie nie rozpakowywuje tylko grzecznie zbieram kg. [emoji39]
To jeszcze troszkę czasu jest. Mała zdąży nabrac troszkę masy pod warunkiem, że będzie chciała jeszcze troszkę posiedzieć w brzuszku[emoji16]36 i 3 dni
Oddam nadmiarHej dziewczyny
Ja wam powiem , że skoro moja Natalia waży 2450 to chciałabym żeby jednak posiedziala w brzuszku do terminu żeby urosła i przytyla. [emoji8] więc ja się narazie nie rozpakowywuje tylko grzecznie zbieram kg. [emoji39]
Tak jak narazie siedzi sobie spokojnie żadnych dolegliwości zapowiadających nie ma więc narazie się trzymam [emoji106] ja sama byłam urodzona w 39 tyg ż waga 2800g więc i może moja córka taka będzie [emoji7]To jeszcze troszkę czasu jest. Mała zdąży nabrac troszkę masy pod warunkiem, że będzie chciała jeszcze troszkę posiedzieć w brzuszku[emoji16]
No nie mamy innej opcji z tym mieszkaniem póki co . W przyszłym roku ruszamy z budową domu więc wynajęcie teraz czegokolwiek byłby zbyt kosztowne. Czasem trzeba się przemęczyć .