JoAnnA250694
Fanka BB :)
No pani doktor powiedziała że będzie koło 4 kg bo w 39 TC mam mieć cesarke troszkę jestem w szoku bo ja byłam malutka mąż też a tu taki duży bobasOo ale kluska juz duzazdrowka zycze!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pani doktor powiedziała że będzie koło 4 kg bo w 39 TC mam mieć cesarke troszkę jestem w szoku bo ja byłam malutka mąż też a tu taki duży bobasOo ale kluska juz duzazdrowka zycze!
Uuuu to nie fajnie. Trzymam kciuki żebyś tę końcówkę jednak w domu ZDROWA spędziła.Nie cukry mi źle wyszły bo na dietę cukrzycową dali mi gotowaną marchewkę a że byłam głodna to cukier się podniósł no i zbierają mocz żeby sprawdzić czy to nie zatrucie
Tak między nami można dać piwo bezalkoholowe teżchodzi o bąbelki. Ciasto wtedy jest puszyste i delikatne.
![]()
Mam nadzieję że jutro wyjdę mam ciśnienie w porządku więc to chyba nie będzie zatrucie tylko po prostu przez te upały no i zwróciłam uwagę położnym jak przynieśli mi śniadanie że to raczej dieta cukrzycową nie jestUuuu to nie fajnie. Trzymam kciuki żebyś tę końcówkę jednak w domu ZDROWA spędziła.
To żadna dieta nie jest tylko syf... masakraMam nadzieję że jutro wyjdę mam ciśnienie w porządku więc to chyba nie będzie zatrucie tylko po prostu przez te upały no i zwróciłam uwagę położnym jak przynieśli mi śniadanie że to raczej dieta cukrzycową nie jestZobacz załącznik 888096
Na zdjęciach nie ma co oszczędzać.
Pamiątka na całe życie.
Potem człowiek sobie pluje w brodę.
To polecam ci ŻYWIEC MOCNY GAZ generalnie koło wody MINERALNEJ nie leżało ale bąble ma prima sort.Dzięki za podpowiedź.. ja to już pewnie prędzej z wodą gazowaną, bo za piwem nie przepadam. Czasem w towarzystwie coś.. A do domu tylko mąż czasem kupi.. bezalkoholowego tym bardziej nie piję.. glupio sie przyznac, ze tu na forum dowiedzialam sie ze takie jest i ciężarne mogą. Normalnie jak bym taką zobaczyła od razu bym pomyślała że patologia.. sorki.. ja już jestem pod tym względem "zasciankowa" , tak to jest mieć ojca abstynenta całe życie..
U Nas i teść fotograf i mąż ja tam coś czasem także z tym bez problemuDokładnie.. ja mam sprawdzonego fotografa i do ślubu nam robił i na chrzcie synka.. teraz też na chrzest go biorę.. tylko poproszę nie o wywoływanie, a o fotoksiążkę![]()
Hej. Ja się nie odzywam, bo mam humor jak pogoda dzisiaj - pochmurnie i zbiera się na burze. Jestem spuchnięta, skurcze mam takie, że uniemożliwiają chodzenie, stary mnie wkurza i w ogóle do bani. Odezwę się jak urodzę i mi hormony się unormują.