reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tak między nami można dać piwo bezalkoholowe też ;) chodzi o bąbelki. Ciasto wtedy jest puszyste i delikatne. ;)

Dzięki za podpowiedź.. ja to już pewnie prędzej z wodą gazowaną, bo za piwem nie przepadam. Czasem w towarzystwie coś.. A do domu tylko mąż czasem kupi.. bezalkoholowego tym bardziej nie piję.. glupio sie przyznac, ze tu na forum dowiedzialam sie ze takie jest i ciężarne mogą. Normalnie jak bym taką zobaczyła od razu bym pomyślała że patologia.. sorki.. ja już jestem pod tym względem "zasciankowa" , tak to jest mieć ojca abstynenta całe życie..

Uuuu to nie fajnie. Trzymam kciuki żebyś tę końcówkę jednak w domu ZDROWA spędziła.
Mam nadzieję że jutro wyjdę mam ciśnienie w porządku więc to chyba nie będzie zatrucie tylko po prostu przez te upały no i zwróciłam uwagę położnym jak przynieśli mi śniadanie że to raczej dieta cukrzycową nie jest
IMG_20180814_083030.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_083030.jpg
    IMG_20180814_083030.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 326
Dzięki za podpowiedź.. ja to już pewnie prędzej z wodą gazowaną, bo za piwem nie przepadam. Czasem w towarzystwie coś.. A do domu tylko mąż czasem kupi.. bezalkoholowego tym bardziej nie piję.. glupio sie przyznac, ze tu na forum dowiedzialam sie ze takie jest i ciężarne mogą. Normalnie jak bym taką zobaczyła od razu bym pomyślała że patologia.. sorki.. ja już jestem pod tym względem "zasciankowa" , tak to jest mieć ojca abstynenta całe życie..
To polecam ci ŻYWIEC MOCNY GAZ generalnie koło wody MINERALNEJ nie leżało ale bąble ma prima sort.

Ale grzmi!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry