kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja to wyjdę dzisiaj z siebie. Przyszła teściowa tak wku***ła mnie i P, że chyba poproszę, żeby mnie pokroili przed 27.08, bo nie wytrzymam z nią na jednym oddziale... [emoji16]
Oj te teściowe ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to wyjdę dzisiaj z siebie. Przyszła teściowa tak wku***ła mnie i P, że chyba poproszę, żeby mnie pokroili przed 27.08, bo nie wytrzymam z nią na jednym oddziale... [emoji16]
Kurczę to miałaś w domu mały armagedon. 300 l wody to dosyć sporo. Dobrze, za w domu byliście akurat.
Rybki chyba nie mogą narzekać [emoji6]jakoś się przemecza w wielkiej wannie te 2 dni[emoji4]
Bardzo duża ilość wydzieliny i ostatnio jak tak miałam to była właśnie infekcja i delikatnie pieczenie . Nie jest to bardzo uciążliwe ale boję się żeby nie było gorzej .
tez tak sadzeNapewno od chodzenia. Trzymaj się
Jak to się mówi szczęście w nieszczęściu [emoji16]Tzn wylało się może z 1/6 bo w porę zaczailam i mąż wężem na podwórko wypompowal
Kasia a od kiedy?
Seremida, dobrze że Twojego męża też wkurzyła a nie tylko Ciebie. U nas by było tak że ja bym się wściekła a mój mąż by stał w jej obronie... Mów o co poszło
Bez kitu, KINDERBUENOO88 spróbuj tak w aptece. Nie wiem czy w dużym mieście przejdzie ale ja kiedyś u mnie na wsi dostałam antybiotyk a potem doniosłam receptę.z tego co się orientuję to np moje bez recepty ok 40 zł a z recepta 12
tez tak sadzeNapewno od chodzenia. Trzymaj się
Jakby się wszystko wylalo po chalupie to dopiero by było... :O
Dopiero przeczytalam i juz ciemnoDawaj na Bemowo.. to niedaleko.. A mam jeszcze polowejeden kawałek starcza
bo mega sycące.
Jestesmy z ciebie dumne, ale jestes jedna z ostatnich z torbaUWAGA UWAGA
Ogłaszam że WSZYSTKO do torby mam. Ubrania poprane i poprasowane jedynie do torby wsadzić wszystko nawet batony proteinowe mam więc uważajcie![]()