D
Deleted member 180961
Gość
O matko, Kasia jak peklo to akwarium? Ktos chyba musial czyms uderzyc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi lekarka na ostatnim usg powiedziala, ze nie ma objawow starzenia łozyska ani zwapnien.Ja dostałam glukometr, nawet dwa bo mój mąż wydębil i dla mamusi... To w sumie się wyrównało.
KINDERBUENOO88 no bez recepty trochę drogo... A kiedy masz Diabetologa?
Dziewczyny a która ma już 3 stopień dojrzałości łożyska?
Ostatni będą pierwszymi.Jestesmy z ciebie dumne, ale jestes jedna z ostatnich z torba![]()
Super się złożyło, że położna miała taką możliwość . Teraz będziesz spała spokojnie [emoji6]Na szkole rodzenia polozna akurat miala mozliwosc podlaczenia mnie do ktg. Takze przesiedzialam sobie dzisiaj 3 raz podlaczona, ale przynajmniej wiem, ze wszystko jest w porzadku.
Polozna powiedziala, ze zapis jest idealny, faktycznie malemu z 3 razy wyskoczylo tetno powyzej 180, ale to w momencie ruchu i wszytko jest prawidlowo. Takze srodkowy palec szpitalowi...
Ja to wogole poza torba i dwoma paczkami tych gigantycznych-moich ulubionych-podpasek to nie mam nic naszykowane.....Ostatni będą pierwszymi.
Ja mam 2/3 stopien dojrzalosci, bo mowil, ze juz coraz wiecej zwapnienJa dostałam glukometr, nawet dwa bo mój mąż wydębil i dla mamusi... To w sumie się wyrównało.
KINDERBUENOO88 no bez recepty trochę drogo... A kiedy masz Diabetologa?
Dziewczyny a która ma już 3 stopień dojrzałości łożyska?