reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie. Noc przespana idealnie. Dziś wolne więc w polach zwiedzanie muzeum w ktoktó chyba nigdy nie byłam a mieszkam tu aż 26 lat ale bywa i tak :laugh2:
Wczoraj w Ikei czułam się jak ryba w wodzie. Jakbym mogła to bym chyba codziennie tam przebywała.
Kącik dla małej już prawie gotowy. Jeszcze tylko imię zamówić i powiesić nad łóżeczkiem.:-p

reklama
Gosia zrobiłam naleśniki na tej wodzie gazowanej jak pisałaś. Różnicy za bardzo nie widziałam;) wyszły pyszne jak zawsze;) ale ja dużo jaj dodaje.. I je długo miksuję aż się pianka zrobi.. młody z ksylitolem, m z dżemem, ja z serkiem.. Tak u nas, każdy co innego;)
Fajna pogoda 22stopnie.. zaraz do kościoła.

Kasia, ja w czerwcu i lipcu 3 sukienki ciążowe na wyprzedażach kupiłam i 2 są napięte.. Tak że wiem o co chodzi..
Wogole to muszę w nich sobie zdjęcia porobić, bo już mam plan na wiosnę je sprzedawać;)

Berek.

Mnie też baniak boli.
Chłodno. Fajnie. Chłopaków na paradę wyganiam i mam zamiar coś ogarnąć w chacie. Starzy wybywają do rodziny DZIĘKI BOGU więc pusta chata...
Idę dziabnąć elektrolity.

Berek.

Mnie też baniak boli.
Chłodno. Fajnie. Chłopaków na paradę wyganiam i mam zamiar coś ogarnąć w chacie. Starzy wybywają do rodziny DZIĘKI BOGU więc pusta chata...
Idę dziabnąć elektrolity.
Jak mieszkalam na Mokotowie to natknelam sie kiedys na probna parade wieczor przed ta wlasciwa. Robi wrazenie, a ludzi w zasadzie garstka. Fajnie jest wybrac sie dzien wczesniej wieczorem.

Witajcie. Noc przespana idealnie. Dziś wolne więc w polach zwiedzanie muzeum w ktoktó chyba nigdy nie byłam a mieszkam tu aż 26 lat ale bywa i tak :laugh2:
Wczoraj w Ikei czułam się jak ryba w wodzie. Jakbym mogła to bym chyba codziennie tam przebywała.
Kącik dla małej już prawie gotowy. Jeszcze tylko imię zamówić i powiesić nad łóżeczkiem.:-p

Ślicznie [emoji7][emoji7][emoji7] a te półeczki nad łóżkiem to też z Ikea?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry