GoJ
Fanka BB :)
I dokumentuj fotograficznie.No ok będę o każdej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I dokumentuj fotograficznie.No ok będę o każdej![]()
Iiii tamMoje to przy Twoich nic. A Ty jesteś twarda i świetne rady dajesz.
To se poczekacie. Stary nie chce pomóc, musiałabym chyba się do sąsiada uśmiechnąć.@StarAnia to teraz czekamy na Miłosza![]()
To se poczekacie. Stary nie chce pomóc, musiałabym chyba się do sąsiada uśmiechnąć.
No mogli zastępca ordynatora był za ale za to ordynator powiedział że nie i cisza..
Była na sali ze mną dziewczyna która miała cukrzyce, nadciśnienie i do tego coś już z macica cos nie tak 38 tydzien i skierowanie na CC a on nie chciał jej zrobić CC aż musiała przyjechać jej lekarz prowadzaca i iść do tego ordynatora .. dopiero następnego dnia z wielkim niezadowoleniem powiedział dobrze idzie pani dziś na CC .. 28 mam gin. I urologa Maja mi dać wtedy to skierowanie na CC
Maly jest fajowskiDzięki![]()
Bardzo ładnie wszystko urządzoneA ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie
A i prasowanie mi zostało już tylko rozmiary 68, rzeczy dla małego do szpitala przygotowane. Porody mobilizują
Ps. Marcia chyba Ty masz też takie łóżeczko, jednak u nas też na nie padło
Zobacz załącznik 890436
A ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie
A i prasowanie mi zostało już tylko rozmiary 68, rzeczy dla małego do szpitala przygotowane. Porody mobilizują
Zobacz załącznik 890436
ŚlicznyA ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie
Zobacz załącznik 890436