Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mam dość, ale jak na gruba babe długo się trzymałam
Kurde no... nie mogę z tym brzusznym dzieckiem..
Pcha się w kanał, a wychodzić nie chce ?Kurde no... nie mogę z tym brzusznym dzieckiem..
No mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....Wiesz waga to nie żaden wyznacznik . Każda z nas prędzej czy później będzie miała dość
No myślę że powinnaś się zmusić , mimo tego że się kłócicie i nie macie za dobrych kontaktów to jednak siostraNo mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....
Dokladnie, zakonczy sie na razie projekt: produkcja dzidziusiaNo w sumie logicznie chyba takdopiero przecież się zacznie, a to ciaza tylko zakończy [emoji85][emoji85][emoji85]
No mam dość, jeszcze się z siostrą poklocilam bo ona mi pokazuje jakieś weselne gadżety a ja jej tekst ze mi jest wszystko jedno itp no wiem nie powinnam,ale naprawdę mi wszystko jedno ten ich ślub i te cuda wianki mi leżą koło dupy zwłaszcza że są już małżeństwem i mają dziecko a kontaktu z nią nigdy jako tako nie miałam Ehhhh nie chve mi się iść na te wesele ale chyba się zmusze....
Podoba mi się to co napisałaśDokladnie, zakonczy sie na razie projekt: produkcja dzidziusia
A potem nic juz nie bedzie tak samoale ja wierze, ze bedzie lepiej i ciekawiej. Nasz wlasny czlowiek do kochania
![]()
Ano! Rozpycha się o ściany kopytami łepek ładuje i ni huhuhuPcha się w kanał, a wychodzić nie chce ?