Adell1994
Fanka BB :)
Ja to lubięNo na Polsacie kogel mogel po raz setny ehhh piszcie coś bo noc długa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to lubięNo na Polsacie kogel mogel po raz setny ehhh piszcie coś bo noc długa
I dobrze najesz sie chociaz, a pozniej wrocisz do domu odpoczywac, a chłop niech się wyszaleje póki jeszcze może [emoji6]No wiem idę idę zjem obiad mąż zostanie dłużej ma pozwolenie nachlac się do woli bo później nie będę picia!!!
Mi też , wcześniej ktoś odpisywał na posty których ja nie widziałam pomimo tego że czytam po kolei , teraz podwójne postyJezu coś sie podwoilo pomieszalo teraz mi na forum
U mnie tez cos sie dzieje ..Jezu coś sie podwoilo pomieszalo teraz mi na forum
Widać, że Cię naładowala pozytywną energia [emoji16]Joł
Doula u mnie była, więc ,nowy humor super ;D ja ją chyba zaadoptuje [emoji14]
Ma syna pół roku młodszego od mojej Werki, także dzieciaki zajęły się sobą (kurcze najlepsi przyjaciele, mało brakowało, a dostałabym drugie dziecko na noc [emoji14] ), a my... No właśnie, w sumie niewiele związanego z porodem. Gosia stwierdziła, że przyjechała mnie rozluźnić, więc było MNÓSTWO ŚMIECHU, masaż pleców i obgadywanie Przemka - no ideałten masaż to niby jakieś punkty naciskał, żeby mały się w kanał wstawił i faktycznie czuje, że wlazł jeszcze niżej. Idę pod prysznic
![]()
To właśnie minusy porodowek a powinny być aby tym matka trochę świata dać.....