Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wy już w domu? Daj znać
Kasia wyszluście już? Jak się czujesz? Jak Michałek? Bo rozumiem, że takie imię zostało? Powiedz mi jaki rozmiar ubranek dla niego? 50, 56? Jaki był długi?
Ja się ciągle zastanawiam czy dokupić 56 bo prawie nie mam..
Ja biorę octenisept na kroczeNo jak poczatki beda bolesne czy będą krwawic. Ponoc bardzo szybko działa. A tego tantum nie stosuje się w rasie infekcji? tak profilaktycznie bierzecie czy jak ?
Oby szybko poszło. Może wypnij jeszcze brzuch i powiedz że w ciąży jesteśTak. A konkretniej młody z tata a ja na usg nerek. Wkurza mnie kolejka jak nigdy
Oj na początku to szok był bo ciąża była niespodziewana ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wszyscy się cieszą że właśnie będzie dziewczynka bo to pierwsza wnuczka od strony teściowejA to moja córcia Zobacz załącznik 891096
DziękujęŚliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
Zofia najlepsza..zobaczę czy nadal tak będę myśleć po 15 wrzesnia
Znaczy ja na serio tak myślę, dlatego mnie dziwi, że tyle dziewczyn z Warszawy i żadna nie zamierza tam rodzić???
Ja mam stamtąd położna i lekarza i już założoną kartę do porodu.. więc chyba nie mam wyjścia.. ciążę też prowadzę tam w przychodni przyszpitalnej.
Tantum rosa można stosować również profilaktycznie przed i po operacjach w obrębie kroczaA dla dzidzi kosmetyki? a tantum rosa po co ? maść na brodawki Puralen czy jakoś tak.