Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja sobie zazartowalam, ale widze? Ze to na powaznie...Nie no, to wiem, ale chodzilo mi o to jak to przebiega, bo bym powtórzyła [emoji14]
Ja wole jak zrobi to ktos przeszkolony, zeby wynik byl miarodajny...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie zazartowalam, ale widze? Ze to na powaznie...Nie no, to wiem, ale chodzilo mi o to jak to przebiega, bo bym powtórzyła [emoji14]
Jakie urocze <3 kurcze ja się nie potrafię w tych ciuszkach babrać, jakoś nie mam cierpliwości do tego.Termin na 12 września, a jechać chce teraz w poniedziałek 27 sierpnia. Pierwsza córka urodziła się 10 dni przed terminem i jakoś mnie to stresuje, że też ta może tak wyjść, chociaż jest jeszcze malutka (ostatnie usg - 2600 g). Ponadto te skurcze... No i już jest rozwarcie na 1.5 cm. No i miałam mieć zrobione GBS w Szczecinie, więc jeszcze do tej pory nie mam. Miałam iść się zbadać jakoś w szpitalu, ale mi się nie chce. Najwyżej dadzą mi ten antybiotyk, jeżeli szybciej urodze, chociaż mam nadzieję, że nastąpi to w następnym tygodniu, a mój mąż mówi, abym rodziła po 30 sierpnia, bo wcześniej maja jakąś ważna imprezę, która on nadzoruje jako informatyk. HahaZobaczymy co o tym wszystkim myśli Basia w brzuszku.
Hahaha. Co za lekarz?! Ma poczucie humoru!
Ja dziś pojechałam na zakupy. Stwierdziłam, że Basia ma za mało ciuszków.
Zobacz załącznik 891359
A tutaj zrobiłam sobie zestawienia tych ciuszków z resztą jaka mam
Zobacz załącznik 891361
Humor mi się polepszyl. A zaraz zabieram się za robienie obiadu i może już pranie wyschlo to wyprasuje. U mnie dziś dorsz w panierce.
Wydaje mi się że to Twoja prywatna sprawa a on się chciał już Ciebie pozbyćTzn ogólnie mam skierowanie, ale bez daty. Gin mi kazał tam iść. W sumie to chyba mogę nie iść, nie? Jak to jest? Z Werka nie musiałam, bo urodziła się o czasie...
Ja akurat miałam weneJakie urocze <3 kurcze ja się nie potrafię w tych ciuszkach babrać, jakoś nie mam cierpliwości do tego.
A lekarz świetny, uwielbiam go![]()
Ty a co on taki zmęczony jakbyś mu kazała conajmniej trawnik skosić??Zobacz załącznik 891365wiesz taki widok rekompensuje wszystko
Nie no, on mi powiedział, że mi zrobią ktg i jak nic się nie będzie działo, to mnie odeślą i widzimy się w czwartek [emoji14] ale on nie pracuje w tym szpitalu, więc nie wiem czy wie co mówi [emoji14]Wydaje mi się że to Twoja prywatna sprawa a on się chciał już Ciebie pozbyć![]()
Wiesz co zawsze możesz odmówić przyjęcia na pato.Nie no, on mi powiedział, że mi zrobią ktg i jak nic się nie będzie działo, to mnie odeślą i widzimy się w czwartek [emoji14] ale on nie pracuje w tym szpitalu, więc nie wiem czy wie co mówi [emoji14]
A nie będą się na mnie głupio paczać, jak tam przyjde bez powodu? [emoji14]Wiesz co zawsze możesz odmówić przyjęcia na pato.