GoJ
Fanka BB :)
No pić mi się chciało no...To co Ty robisz ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pić mi się chciało no...To co Ty robisz ?
Fajnie ze w ogóle jest taka opcja, ciekawie czy w Warszawie tez cos takiego istnieje. Jak masz ujmny, to pewnie szybko bedzue widac, ze nic nie hoduje sie. Moze idź jutro do jakiegos laboratorium?Niestety do wody nie może mi przekraczać nawet o dzień, bo mnie nie wpuszcza do wanny :/ dlatego jestem trochę zła na siebie.
Mam tak samo, nawet jak jem to mi zarcie z widelca spada i nie ma bata żebym się nie umorusala [emoji16]Kuźwa moja niezdarność mnie cholernie dołuje![]()
Właśnie też będę chciała, żeby młodego dokładnie zbadali zanim go zaszczepia.Miał ale sami powiedzieli ze najpierw masa badan zanim podejmą decyzje. No i tam dalej ma coś kombinowane z tymi szczepieniami ale dopytam pediatry bo byłam tak zmęczona ze nie zakodowałam co.
No z tym jedzeniem to nic nie mów nie pamiętam kiedy ostatnio zjadłam cokolwiek żeby się przy tym nie utytłać po łokcie.Mam tak samo, nawet jak jem to mi zarcie z widelca spada i nie ma bata żebym się nie umorusala [emoji16]
Ja tez. W zyciu nie zmienialam tak czesto bluzek. Ciagle sie czyms oblewamMam tak samo, nawet jak jem to mi zarcie z widelca spada i nie ma bata żebym się nie umorusala [emoji16]