18grudzien
Fanka BB :)
Ja standard nie śpię duszności na noc się włączyły nie wiem czemu na noc, zjadłem kawałek raffaello pycha miałam już nie jeść, pije herbatkę a tutaj cicho okropnie, nie ma co oglądać więc czekam aż sen sam przyjdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie szykuję... nie w tym mieszkaniu. Będę się nuuuuudzić...To będziesz mieć spokój!!! Możesz nasyzkowac kat dla Mikiego i w ogóle odpocząć
K...a wystraszyłam się!No to się robię piękna [emoji23] dopiero teraz czas dla siebie mam [emoji854] Julia mi towarzyszy przeciąganiem się że mam wrażenie że przez pępek mi wyjdzie [emoji12] A chłopaki z mężem na czele ciągną ze mnie łacha [emoji23]. Zobacz załącznik 891523
A co to?Godz. 22 a ja smażę chłopu "Przysmak świętokrzyski". Zachcianki ciążowe mu się włączyły![]()
Oby metody na przyspieszenie okazały się skuteczne [emoji6]My dziś działamy hehe na przyśpieszenie. Zobaczymy co tam nam się uda. Plus jutro i pojutrze ta pełnia. No i rano herbatka z lisci z mali plus gorąca kąpiel . Może to wszystko się zbierze w czasie z wyjściem Mai
Oby.
GoJ przepraszam ale nie to było moim zamiarem [emoji43][emoji12]K...a wystraszyłam się!