GoJ
Fanka BB :)
Wody i chyba czop mi odeszły czekam na porządne skurcze tak czy siak kazali koło 6:00 na IP przyjechać ale pojadę jak będą ostre skurczeNo co Ty Goj [emoji16] nie mów, że rodzisz ? [emoji848][emoji3] mnie gastrofaza obudziła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wody i chyba czop mi odeszły czekam na porządne skurcze tak czy siak kazali koło 6:00 na IP przyjechać ale pojadę jak będą ostre skurczeNo co Ty Goj [emoji16] nie mów, że rodzisz ? [emoji848][emoji3] mnie gastrofaza obudziła
Obudziło mnie sikanko.Jak dobrze że nie jestem sama...!! Co robisz?
Super !!!W dobrym momencie mnie ta gastrofaza obudziła [emoji23]trzymam kciuki i podziwiam spokoj bo ja już bym pewnie pod drzwiami IP stala . Teraz żeby tylko Miki wyszedł gladko i bezboleśnie [emoji4]Wody i chyba czop mi odeszły czekam na porządne skurcze tak czy siak kazali koło 6:00 na IP przyjechać ale pojadę jak będą ostre skurcze
Spokój to mam teraz. Dzwoniłam na IP kazali włożyć wkładkę i że to może czop. Ale zalałam przez sen tym "czopem" dwie kołdry i pół łożka. Majty całe i jeszcze coś do WC i po nogach nim ogarnęłam majty numer dwa i wkładkę. No i myślę że to jednak nie sam czop tylko wody.Super !!!W dobrym momencie mnie ta gastrofaza obudziła [emoji23]trzymam kciuki i podziwiam spokoj bo ja już bym pewnie pod drzwiami IP stala . Teraz żeby tylko Miki wyszedł gladko i bezboleśnie [emoji4]
Było kiedyś takie czasopismo TO I OWOObudziło mnie sikanko.
Leżę [emoji16][emoji16][emoji16] czytam to i owo.
Czyli powódź wiec to nie mógł być tylko czop [emoji16] reasumując Twój czas się zbliża. Może zanim dziewczyny się obudzą to już będziesz miała Mikiego przy sobieSpokój to mam teraz. Dzwoniłam na IP kazali włożyć wkładkę i że to może czop. Ale zalałam przez sen tym "czopem" dwie kołdry i pół łożka. Majty całe i jeszcze coś do WC i po nogach nim ogarnęłam majty numer dwa i wkładkę. No i myślę że to jednak nie sam czop tylko wody.
One wcześnie wstająCzyli powódź wiec to nie mógł być tylko czop [emoji16] reasumując Twój czas się zbliża. Może zanim dziewczyny się obudzą to już będziesz miała Mikiego przy sobie
[emoji2] [emoji2] [emoji2] ale jazda !!!One wcześnie wstająAle tak czy siak PEŁNIOWE dziecko. Wiedziałam kuźwa że jak moi będą na wakacje jechać to zacznę rodzić!!