No to dadzą ta kroplówke i będzie dziś dzidziaKazali mi zostać na porodówce wody lecą skurczy brak beznadzieja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to dadzą ta kroplówke i będzie dziś dzidziaKazali mi zostać na porodówce wody lecą skurczy brak beznadzieja
Nie dadzą bo nie zgadzam się mogą mnie inaczej stymulować żadnej chemiiNo to dadzą ta kroplówke i będzie dziś dzidzia![]()
Goj trzymaj się. Twarda jesteś dasz radę. Jak nie Ty to kto [emoji846]Nie chcę tu być!!
Bez sensu, że jak raz się miało to teraz od razu dają antybiotyk :/ to po, co to było drugi raz badane ?Nie wyraziłam zgody na OXY ale na żele i inne gówna tak. Na zabieg credego nie. Wenflin i tak musze bo mimo GBS - w pierwszej ciąży miałam plus i teraz mi dadzą antybiotyk jakaś ch...wa sprawa...
Nie wiem. Debile szczegolnie ze plus miałam w 1 ciazy a juz drugiej i teraz nieBez sensu, że jak raz się miało to teraz od razu dają antybiotyk :/ to po, co to było drugi raz badane ?
Trzymam kciuki!![]()