anika1203
Fanka BB :)
Goj w szpitalu chociaż Was monitoruja na bieżąco. Wytrzymasz [emoji4]pomysł, że już za parę godzin zobaczysz MikiegoK..a ja bym sobie w domu najchętniej ten czas spędziła a nie tu... chcę do domu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Goj w szpitalu chociaż Was monitoruja na bieżąco. Wytrzymasz [emoji4]pomysł, że już za parę godzin zobaczysz MikiegoK..a ja bym sobie w domu najchętniej ten czas spędziła a nie tu... chcę do domu...
Może Cię te dźwięki przekonająNie wiem. Debile szczegolnie ze plus miałam w 1 ciazy a juz drugiej i teraz nie
Ale dzidziusie placza co chwile nowy malutki na swiecie...
Mi by się dzisiaj taki detektor przydał. Zaliczyłam taka panikę jak nigdy. Sama w domu, a młody nagle zaczął się rzucać w brzuchu jak postrzelony, a potem, równie nagle, zamarł i nie umiałam go pobudzić do ruchu. Trzepalam tym brzuchem, popłakałam się, krzyczałam do niego, żeby się poruszył i dał znak. Matko. Nigdy więcej. Ruszył się po najdłuższych 15 minutach w moim życiu.
Tez nie rozumiem po co w takim razie powtarzać to badanie. Antybiotyków przecież nie powinno się nadużywać i stosować na wszelki wypadek tylko w ostateczności :/Bez sensu, że jak raz się miało to teraz od razu dają antybiotyk :/ to po, co to było drugi raz badane ?
Trzymam kciuki!![]()
I już niedługo Miki też będzie płakałNie wiem. Debile szczegolnie ze plus miałam w 1 ciazy a juz drugiej i teraz nie
Ale dzidziusie placza co chwile nowy malutki na swiecie...
Dasz radęNie chcę tu być!!
Jest w drodze do mnie. Bedzie pewnie za 2h bo Bartka musi najpierw odstawic do babciGoj ja też chciałam uciec do domu gdy trafiłam na porodowke, nawet się darłam że chce do domu wracać.... szkoda może że sama jesteś, że mąż nie jest z Tobą?