Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie wiem. Dostał MM a teraz mam odciagac cokolwiek by mu podali jedynie ta wage znamDobrze, że leżę, bo padłam po przeczytaniu tego posta!Nie wierzę! Miki już jest na świecie! Rzeczywiście malutki, tak jak podejrzewałaś. Jaka długość ciałka?
Jasne, ze chcesz miec go przy sobie. Zbadaja i jak bedzie ok(a bedzie), to Ci go oddadza, jak Michalka Kasi.Byłam u niego. Leży taka żaba w inkubatorze. Śpi. Dadzą go po obchodzie neonatologa nie przed 10tą... smutno mi...
Jasne, ze chcesz miec go przy sobie. Zbadaja i jak bedzie ok(a bedzie), to Ci go oddadza, jak Michalka Kasi.
A jak Ty sie czujesz? Bardzo bolal sam porod ,czy bardziej w szoku bylas? Masz jakies pekniecia?
Gosia się poszła umyć i ogarnac z tego co pisała także doczyta później trochę. Ja tez w szoku jestem ale trzymam kciuki za oboje.[/QUOTE
Chyba wszystkie jestesmy.Tez trzymam kciuki.
Moze to objawy zblizania sie godziny Zero?Kochane a ja dziś o 14.45 mam wizytę. Pewnie wejdę ok 16, albo i pozniej ;((( bo pani doktor nie pracuje na odwal się. No będę musiała poczekać to poczekam . I tak mnie zapisała po za godziny swojej pracy , bo ma tyle pacjentek.
W nocy twardniał mi brzuch , rano wstałam do męża i zaliczyłam wymioty. Teraz leżę i czekam na kolejne. Czuje się jak by miało się na jednych nie skończyć. [emoji16]
Dupsko nadal jak by mi chciało rozerwać . Wczoraj wieczorem lekka biegunka , a teraz cisza.
Mój mąż się śmiał, bo o 21 ubilam bitą śmietanę. Tak mi się chciało [emoji16][emoji16][emoji16]