18grudzien
Fanka BB :)
Następna no wkoncu pogodzenia daj znać buziaki trzymam kciukiDobra, Miłosz doczekał się kumpla i stwierdził, że też wyłazi. Z tym, że nie mam w planach porodu domowego, także wykapie się, zjem i mykam do szpitala
Dzień dobry![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Następna no wkoncu pogodzenia daj znać buziaki trzymam kciukiDobra, Miłosz doczekał się kumpla i stwierdził, że też wyłazi. Z tym, że nie mam w planach porodu domowego, także wykapie się, zjem i mykam do szpitala
Dzień dobry![]()
Urodziłam się w Tuchowie [emoji14]I tak lepsze niż w Tarnowie. A np w Tuchowie ja byłam zadowolona bo były dobre
Normalnie zamarłam gratuluje to za mało!jesteś niesamowita! Co za przeżycia! Dobrze że nie byłaś całkowicie sama w tym mieszkaniu.jestescie super dzielni oboje!!!No widzisz ja bez zrobienia sensacji nie byłabym sobą![]()
Dawaj dawaj!!!! Oby jak najszybciej i najmniej boleśnie:*czekamy na wiesci!Dobra, Miłosz doczekał się kumpla i stwierdził, że też wyłazi. Z tym, że nie mam w planach porodu domowego, także wykapie się, zjem i mykam do szpitala![]()
Dzień dobry![]()
A ja miałam takie prawie codziennie no nie raz dołożyli do pięciu kromek chleba dwa plastry mielonki, liść sałaty to było jedyne warzywo które dostawałam...Śniadanie po porodzie..Zobacz załącznik 892095