GoJ
Fanka BB :)
Też tak myślę. Chciałam spać to mi obiad dali. Porcje ok. Smakowo i wizualnie po domowemu więc nie narzekam.Na stronie Alles są fajne.Na pewno będzie wszystko ok i niedługo Miki będzie z Tobą!U nas to nic nie ma [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak myślę. Chciałam spać to mi obiad dali. Porcje ok. Smakowo i wizualnie po domowemu więc nie narzekam.Na stronie Alles są fajne.Na pewno będzie wszystko ok i niedługo Miki będzie z Tobą!U nas to nic nie ma [emoji23]
Będę trzymać kciuki.Dziś ok 15 .![]()
Ja siedzę na kiblu. Boli mnie dziś żołądek i mam nerwobóle. Czekam na wizytę jak na wybawienie jakieś. Od wczoraj 1.5 kg więcej. Chyba woda mi się zatrzymała.
Tutaj jestem w szoku jak to teraz wygląda... Światowo!Na stronie Alles są fajne.Na pewno będzie wszystko ok i niedługo Miki będzie z Tobą!U nas to nic nie ma [emoji23]
Mi też się wydaje że nie myślę ale gdzieś tam wiem że chciałabym żeby już się zaczęłoW ogóle o tym nie myślę , bo przestałam się nakręcać. Rano złapało mnie jak wstałam do męża. Ale luzik...
Jestem dzielną dziewczynką![]()
Ja też , powiem Ci szczerze że nie myślałam że w szpitalach są takie udogodnieniaTutaj jestem w szoku jak to teraz wygląda... Światowo!
Daj znać po wizycie co słychaćBędę się śmiała jak powie ,że wszystko w porządku [emoji16][emoji16][emoji16] desperatka , normalnie desperatka !zmykam się ubrać