GoJ
Fanka BB :)
Dla mnie to już chyba 4 dzień bólu i zaczynam mieć dośćJa sie bardzo zdziwiłam po drugim porodzie ze to tak boli, myślałam ze znowu rodze. Takze teraz juz wiem ze.moze byc ciekawiedobrze, ze to tylko kilka dni trwa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie to już chyba 4 dzień bólu i zaczynam mieć dośćJa sie bardzo zdziwiłam po drugim porodzie ze to tak boli, myślałam ze znowu rodze. Takze teraz juz wiem ze.moze byc ciekawiedobrze, ze to tylko kilka dni trwa
Gratulacje
Nie straszcie z tym obkurczaniem, bo przy pierwszym nic mnie nie bolalo i nie kojarze zadnego bolu, wiec teraz tez sie nastawiam, ze tak bedzie![]()
Ja też się cieszę że to już za Toba, teraz czekam na siebie i też już nigdy więcejNo właśnie mnie tu uświadomiono że tak jest... A mnie coś trafi
Ja się naprawdę cieszę że to już za mną i NIGDY WIĘCEJ
Kinderbueno czym się kierujesz wybierając starynkiewicza? Znasz dobre opinię? Ja się zastanawiam który wybrać.... rety tak mi się kręci dziecko w dole że boli :/ goj zazdroszczę że już po jesteś. A obwód główki jaki ma miki?
Oj tak! Embargo na dziurę do końca życiaCzyzby zelazne majtki w planach ??![]()
To niech robiHihi.
Moj chlop mowi ze jemu sie tak w ciazy podobam, ze chyba zrobi mi czwartego bobasa.
Zeby bylo "parzyscie" bo on lubi jak jest po rowno ahahahahaha![]()
Ja tam wiedziałam że będzie bolała bo już przy Bartku na APAPie jechałam ale faktycznie teraz to ostro daje.Ogolnie o połogu bardzo malo sie mówi a to naprawde trudny i ważny czas. Lepiej byc świadomym możliwości wystąpienia pewnych rzeczy![]()