reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Chloe tego nie wiem czy będzie mogła wziasc , nie dopytalam jeszcze w razie co :/ seremida dzięki za odp. ;) no fajnie się złożyło że goj i Ania w tym samym dniu urodziły. To chyba lew znak zodiaku chłopcy są? ;)

Kinderbueno do Gdyni się nie wybierasz? Ja się zastanawiam czy dam radę się wybrać autobusem do tego dermatologa :/ ledwo łażę. Mama7 ja przy mojej 3.5 latce też sobie nie poleżę. Ciągle wymaga uwagi i ciekawie zorganizowanego czasu.... poniekąd się cieszę że rozpoczyna przedszkole, przynajmniej będzie miała się z kim bawić ;)

StarAnia gratulacje, dużo zdrówka dla Was.

U mnie hormony i zmęczenie dają w kość, dodatkowo mam montowane schody teraz...i dodatkowe obowiazki w postaci posiłków dla montujących a juz naprawde mi sie nie chce...
Córka niby wie ze Mamie ciężko już ale wciąż chce jakichś atrakcji, ja to staram się zrozumieć no ale czasami naprawdę nie mam sił..
Dzisiaj kupiłam wanienkę, jedna z ostatnich rzeczy, jutro jeszcze odwiedze rossmana po ostatnie pierdoły i koniec, ewentualne braki wyjdą po porodzie a ten już za 13 dni, super:happy::happy::happy: już nie mogę się doczekać.

reklama
Kinderbueno do Gdyni się nie wybierasz? Ja się zastanawiam czy dam radę się wybrać autobusem do tego dermatologa :/ ledwo łażę. Mama7 ja przy mojej 3.5 latce też sobie nie poleżę. Ciągle wymaga uwagi i ciekawie zorganizowanego czasu.... poniekąd się cieszę że rozpoczyna przedszkole, przynajmniej będzie miała się z kim bawić ;)

Nieee:( to miało być w ten weekend, ale mój Kamil miał mieć wolny weekend ( i miał ) i postanowiłam, że zostanę z nim bo to już ostatnie podrygi by pobyć sam na sam. Dziś rodzice już wrócili. Trochę mi żal, ale i tak pogody nie mieli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry