Chloe.Chloe
Fanka BB :)
DziekujeChyba tak jak na paragonie
Zobacz załącznik 892473
Sprawdze czy jest ten sam w Annopolu, bo do Ursusa juz za daleko...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziekujeChyba tak jak na paragonie
Zobacz załącznik 892473
Dlatego czekam na swojego babla jak na zbawienie nie mogę się doczekać@Bajdelka35 - no niestety, taki urok forum, że teraz środek ciężkości przesunięty jest z ciężarnych na rozpakowane. Wytrwałości i lepszego humoru życzę![]()
Tzn nie pomagają ci rozkurczowe czy jakieś inne?U mnie musi być wcześniej bo już nie daje rady.. a leki nie pomagają
Ja właśnie się zastanawiam czy jechać na przed ostatnią wizyte w czwartek sama ☺Dziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
Byłam wczoraj na wizycie. Lekarka w szoku bo dzidziuś jest bardzo nisko. Ledwo była w stanie zbADAC główkę [emoji16] ale szyjka nie współpracuje .A jak tam u Ciebiebo nie jestem na bieżąco
Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .
Inne..Tzn nie pomagają ci rozkurczowe czy jakieś inne?
Ja tylko jeśli ktoś siedzi z boku. Sama nigdzie nie jeżdżę. Strasznie tracę koncentracje. O mało stłuczki nie spowodowałam.Dziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?