Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może warto do Lidla skoczyć, fajne ciuszki mieli i tanio i ja bym w sumie brała 56 na Twoim miejscuKurde na gwałt musze kupić kurczakowi ciuchy 50/56 bo okazuje się że wszystko prawie mam 62...!!!
Zależy od rozm. 56 ze smyka jest jak 50 z pepco! I mlody mi tonie w tych ciuchach. Zamowilam kilka sztuk na 50 ze smyka. Ale muszę obczaić pepco i lidla. Kurde no malutki i chudziutki jest a ja debil bralam na 62 bo z 56 wyrosnie zaraz tylko teraz wiem ze on w 56 to i w listopadzie będzie śmigał pewnieMoże warto do Lidla skoczyć, fajne ciuszki mieli i tanio i ja bym w sumie brała 56 na Twoim miejscu![]()
Ja też nie mam zaufania do lekarzy a tak nie powinno być... to chore że człowiek nie może wierzyć komuś komu powinien i kto odpowiada za jego zdrowie i życie...Kliska to straszne co piszesz :/ dlatego ja nie ufam lekarzom, dla mnie to partacze.
Już niedługo.. ja jakoś nie wierzyłam, że uda się zrobić fajne zdjęcie, w 1 ciąży nie miałam. Wczoraj jak opowiedział lekarz następne zdjęcie w 5d i pełnej foni@Mama7 cudne zdjęcie! Zazdroszczę, też chciałabym zobaczyć buźkę teraz na wizycie 4 września. Przez to że tak dawno jej nie widziałam zaczynam już mieć głupie myśli :/
Masz kogoś kto ci możesz tym pomoc?Kurde na gwałt musze kupić kurczakowi ciuchy 50/56 bo okazuje się że wszystko prawie mam 62...!!!
InternetMasz kogoś kto ci możesz tym pomoc?