Wrzucam Ci na dole zdjęcia. Według LLL grupa L3, czyli nie badany lek. Ale E-lactantica mówi, że bardzo małe ryzyko.
W razie wątpliwości, zawsze możesz skontaktować się z CDL i tu wiedza powinna być najlepsza.
Zdrówka!Super, że już wiesz na czym stoisz

Microlife NC100
Testowany już na dwójce dzieci i bardzo dobrze mierzy.I wlaśnie sęk w tym, że elektronicznym nie mierzy się kilka razy pod rząd, bo będzie zawsze pokazywał innu wynik. Więc jak nie jest się pewnym wyniku trzeba chwilę odczekać i zmierzyć jeszcze raz.Myślę, że będzie coś na rzeczy, skoro w ciąży było i stan zmęczenie. Sprawdź koniecznie.Co Ci wymasowali?

A co lekarz na to białko? Białka nie powinno być. Reszta niskie wartości, może to być zanieczyszczenie próbki po prostu.W pupie nawet jak mierzysz rtęciowym, czy alkoholowym, to zawsze się dodaje pół stopnia. U dzieci gorączka jest od 38.5, a raczej od tej temperatury podaje się leki, czyli od 39 w pupie. Noworodki i niemowlaki są cieplejsze

No wiesz w 9 miesiącu jesteś. Poród zbliża się wielkimi krokami. Kiedy masz wizytę kolejną?
Ja jutro muszę iść na powtórkę ktg. Mały po 10 minutach zaczął uciekać spod peloty i wyszła mu przez to tachykardia. Mam
nadzieję, że jutro będzie spokojniejszy.
Edit:
Kasia screeny dla Ciebie

Buuu nie mogę dodać :/