Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam na 8 wrzesnia będziemy czekać razem, no chyba że Ty też urodzisz szybciej [emoji16]Witam się we wrzesniu
Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmyjak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.
U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.
Gratulacje!To chyba mój Franio będzie pierwszy z wrześniaurodzony kilka minut po 1 , 3250 gr i 54 cm długi
jutro dodam wam zdjęcie i napisze coś więcej
![]()
Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do poroduPamiętam kiedy ściągnęłam tę aplikację to miałam ponad 200 dni do PTP a teraz tylko 29 [emoji5][emoji5][emoji5]Zobacz załącznik 893616
Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do poroducały czas wydawało mi się, ze wrzesień nigdy nie nadejdzie!
O starszakow u dziewczyn pytałam. Teraz to wiem że większa przerwaU dziewczyn roznica wieku jest duzo wieksza 8-10 lat.
Jak u Was z zazdrością było?Między moimi bliźniaczkami a synkiem jest 3 lata,
Ja kupiłam maly zestaw Lego Duplo.Adell super, gratuluję!majapszczolka ja mam córkę 3,5 lat i się zastanawiam czy kupować ten prezent. A ty co kupiłaś?
Wg OM to i ja mam 9Witam się we wrzesniu
Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmyjak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.
U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.