Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak te siateczkowe nadają się i po CC i po naturalnymA jakie majtki trzeba nosic po cc? Te siateczkowe sie nadadza? Mam 4 pary to przydaloby sie je wykorzystac
@Mama7 jak tam skurczyki ? Minely ?
Czesc ze szpitalnego prycza
Aurora śpi. W nocy 2x obciagnela oba cycki że tak powiem do zera...
Zużyła kilka pieluch.no bo to gdzieś musi ubywać...
Wkurzyły mnie wieczorem dwie siksy z noworodków...ważyły dzieciaczki i z tekstem że spadła nam waga...pytam ile???
No...rano było 2660 a teraz 2650
Czy karmię regularnie,czy dać MM???
Że co ? Wiecie zgłupiałam bo 10gram to dla mnie nie spadek... Podziękowałam za mm.he he trochę minę miały blada no ale nie przesadzaj my....
Dokładnie o to.. już w nocy jej mówiłam że o "to" chodzi.. powiedziała że jutro wypuszczę młodego i mogę rodzić.. A ja do niej że ja chce jeszcze w połowie września na pierwsze zebranie iść.. hehe..Moze chodzilo jej o to, ze chcesz wyprawic syna do szkoly i "zablokowalas"
Ja to znow mam taki problem "w glowie" ze mi bylo by glupio w nocy dzwonic do kogos bo moze cos sie dzieje.
Jak krew czy wody to owszem, jasny sygnal dla mnie ze trzeba wyruszac.
Ale jak mnie kluje albo skurcze lapia to zawsze czekam az przejdzie. Bo to na pewno nie to, ze i tak mnie by odeslali..... i takie tam.
Na IP to ja bylam raz w zyciu jak syn glowe rozcial. A was jak cos zaniepokoi to nie macie takich blokad w glowie.
No i dobrze w sumie. Moze ja tak mam bo ani ginekolog porzadnie sie nie zajmuje, ani polozna i w sumie moge liczyc tylko na siebie sama. Z naszym lokalnym szpitalem to lepiej nie miec stycznosci......