anika1203
Fanka BB :)
Czyżby okres buntu? [emoji6]Moi starsi synowie doprowadzają mnie do szału. No tak mają mnie aktualnie w duuuupie! Totalnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czyżby okres buntu? [emoji6]Moi starsi synowie doprowadzają mnie do szału. No tak mają mnie aktualnie w duuuupie! Totalnie!
Powodzenia, trzymam kciuki żeby wszystko poszło według planu [emoji4]Ja nadal leze na ginekologii wiec zajmuja sie mna lekarze z ginekologii, a nie patologii. Jakies nazwiska sa, ale nie wiem czy mam lekarza prowadzacego. Zgode na cc przyniosl mi do podpisania dr Skowyra. Mlody i sympatyczny. Sama nie wiem, kto mnie ciachnie i sie boje, oczywiscie.
To u mnie to samo... Nie wiem co w nich wstąpiło...?!Nie tylko Twoi, młodszemu mówiłam już pół godziny temu że ma iść się kąpać, nadal słyszę że bawi się w najlepsze [emoji35]
Akcja z bratem już była więc obstawiam że chodzi o szkołę... I serio dziękuję Bogu że będą tam siedzieć jutro...!Tacy podjarani powrotem do szkoły czy nowym braciszkiem?![]()
Okres wykańczania matki. Wiedzą że jak młody na cycu to ja nic nie zrobięCzyżby okres buntu? [emoji6]
W Twoim przypadku myślą że mama zajęta najmłodszym i mogą robić co chcą, a ja zaś zajęta przygotowaniem młodszego na jutro to też myślą a matka zajęta ale już wparowałam do pokoi to obydwoje w mig się uwinęli [emoji48][emoji48][emoji48]To u mnie to samo... Nie wiem co w nich wstąpiło...?!
I ja i jaJeszcze ja jestem w dwupaku z terminem 30 września więc spoko [emoji39]
Jejku jak ja sobie pomyślę że niedługo będę w takiej samej sytuacji [emoji44] strach się bać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Miki też coś dziś niedocycany... uwzięli się na mnie...
Taaa chyba raczej że się one skończyły [emoji23]Moi w sobote przeszli samych siebie! Wczoraj w sumie tez
Moze przesilenie wakacyjne