cheetah
Fanka BB :)
To widzisz, fajnie. Na Inflanckiej w Warszawie nie bylo doradcy, i wypisow w niedziele nie robiliChyba nie wszędzie. Ja 1 rodziłam w piątek wieczorem i wszystko działo się w weekend, w pn rano już wypis i na 15 byliśmy w domku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To widzisz, fajnie. Na Inflanckiej w Warszawie nie bylo doradcy, i wypisow w niedziele nie robiliChyba nie wszędzie. Ja 1 rodziłam w piątek wieczorem i wszystko działo się w weekend, w pn rano już wypis i na 15 byliśmy w domku
Myślałam że to plan na mezajuż mi się ciepło zrobiło za taki atak na schodach.. chyba mam chcice..
Uzywacie jakis pasow popprodowych albo czegos na blizne po cc?
[emoji3] cieszę się jakby to mój termin na jutro był ustalony. Pięknie! Powodzenia [emoji3]Dziewczyny jutro rano po 9 mam cesarkę !!! Ordynator się zlitował ale nie łatwo mu to poszło .. bo mówił że 38 tydzień i nerki to nie powód do cesarki.. w końcu będzie koniec cierpień i będę mogła żyć normalnie jak każdy czlowiek !!!! Po operacji pewnie będzie ciężko ale ja przez tyle miesięcy żyłam w bólu że te kilka dni po operacji jakos dam radę ..
Dostaje już celeston, i jutro rano też mam dostać
Tak, 4300 wedlug pomiarów w 39 tyg, ale sama ginekolog miała wątpliwości, bo ciezko bylo zmierzyć. Syn mial 4300 w usg 7 dni po terminie, wiec obawiam sie ile jeszcze urosnieCzyli podobnie jak ja.. 9.09 I pierwsza praw ie tydzień po wywoływane.. A chciało jeszcze posiedzieć.. A duże wychodzi na usg? Bo jak tak to według mojej teorii możesz jeszcze poczekać![]()
@minxior. Gratuluję małego włochaczkabombowy jest!
Może to zastój w kanaliku....? Ja mam torbiele w cyckach więc u mnie takie grudy to standard...No nie wiem, tak powiedziala. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo nie mam nic do ukrycia, no ale troche sie zdziwilam jak jedlismy sniadanie, ja w koszuli, a ona wpada rano. Teraz bedzie w nastepna srode i juz teraz umawiamy sie z wizyty na wizyte.
Wczoraj zauwazylam pod jedba pacha powiekszony wezel chlonny/gruczol mleczny. Czy tomoze byc od karmienia? Ktoras miala? I czyy cos sie z tym robi czy samo sie wchlonie?
Termin dopiero na 17 lub 20. Ale od miesiąca waga małej stoi prawie w miejscu tylko 2100 z groszem. I nie wiem czy będą wywoływać czy cc czy tak będę leżec na termin. Na razie czekam na IP.Idziesz na wywołanie ? Czy masz już termin ? Ja mam na niedzielę i myślałam o weekendzie , no ale nic nie zrobia przez weekend. Może w poniedziałek od razu coś zdecydują.
A ja właśnie wstaje z bólem głowy. Jak to ktoś mówił jak na kaca))
Nie wiem co robić , jakoś miejsca nie mogę sobie znaleźć. Szczerze już bym chciała ,żeby było po weekendzie.
Cieszę się tylko z tego ,że jak już w poniedziałek pojadę do szpitala to już wrócę z moją córeczką [emoji7][emoji7][emoji7]
A wczoraj miałam ktg całą godzinę,bo mała uciekała i aż jednego skurcza [emoji16][emoji16][emoji16] jeden ale wariat [emoji16]