Angelika89
Fanka BB :)
Dziekuje! A to my wczoraj na spacerkuNie patrz na tą linie, bo oni mega pionowo te foteliki każą montować. Możesz bardziej "położyć". Zaglowek ustaw tak, żeby pasy barkowe wychodziły na równi z ramionami, bądź ciut poniżej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje! A to my wczoraj na spacerkuNie patrz na tą linie, bo oni mega pionowo te foteliki każą montować. Możesz bardziej "położyć". Zaglowek ustaw tak, żeby pasy barkowe wychodziły na równi z ramionami, bądź ciut poniżej.
Zblendowałam kilo pieczarek z jedną sporą cebulą i podsmażyłam. Na drugiej patelni na maśle podsmażyłam szpinak 600gram. WSzystko zmieszałam ze sobą i tak już gotowałam do momentu , aż woda odparuje. Dodałam soli do smaku, czosnku, i pomidorów suszonych z ziołami :A z czego robiłaś?
Ja mam, w ogóle mam różne dolegliwości niż w poprzednich ciążachDziewczyny czy któraś z was ma, albo przed porodem miała zdretwiale dlonie? Polozna powiedziala mi, ze dzidzius uciska jakis nerw i dlatego tak mam. Ale to juz 2 miesiąc. Ręce opuchnięte oczywiscie. Myslicie , ze po porodzie ustąpi?
Zauwazyłaś, że nikt zbyt głośno nie ostrzega dziewczyn, które pierwszy raz są w ciąży jak bardzo stresująca jest końcówka, kiedy gdzieś tak od 35 tygodnia ma się wrażenie, że siedzisz na tykającej bombie?Przyszedł mój stanik z Alles do karmienia, pora zmierzyć i zaraz na stopki . Dalej co jakiś czas mam twardy brzuch i miesiączkowy ból. Napisałam SMS do lekarza , czuję się jak taka ciemnota
Tak. Córkę też nosiłam, nawet w ciąży kilkakrotnie mnie namówiła. Teraz czekam aż odpadnie kikut pępowinowy i już się doczekać nie mogę tej cudnej mobilności [emoji14] Werka też chustonosiDziewczyny a jak się zaopatrujecie na chusty? Od jakiegoś czasu widzę, że dużo kobiet to robi. Ja planuję kupić jakąś chustę, ale zacznę próbować dopiero jak sprawdzimy bioderka u ortopedy .
Słuchaj się teraz swojego serducha nie ludzi. Mnie denerwuję , jak ktoś mnie pyta gdzie chcę rodzić, ludzie od razu mnie straszą ,, jak Ty mozesz tam rodzić???, ja cie nie chcę straszyć'' To samo mówią jak się mówi o drugim szpitalu, a u nas w mieście nie ma wyboru. Wybrałam Tochtermana , bo moja lekarz prowadząca tam pracuję, a po drugie pracuję tam większość lepszych lekarzy z mojego miasta. Poznałam położne z oddziału noworodkowego i są na prawdę miłe i pomocne .kinderbuenoo a ktoś Ci zalecał aby zrobić ktg czy pojechałaś sobie od tak?
Powiem Ci że mam mętlik w głowie, byłam u kosmetyczki przedwczoraj, jej mąż jest wykładowcą na żwirki i wigury, miała go podpytać o opinię na porodówce czy poleca mi czy nie. Napisała mi dziś że po konsultacji z mężem on odradza ten szpital.... ale dlaczego to już nie wiem. I teraz sobie myślę może w międzylesiu tam gdzie już rodziłam pojechać... teraz Ty chwalisz starynkiewicza, i moja znajoma tam rodziła 3 ms temu i też chwaliła sobie starynkiewicza. I już nic nie wiem co wybrać![]()