Adell1994
Fanka BB :)
GratulacjeI foto mojego kurczaczka
Do kompletu ma rumień noworodkowy, temu taki czerwonyZobacz załącznik 895838
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeI foto mojego kurczaczka
Do kompletu ma rumień noworodkowy, temu taki czerwonyZobacz załącznik 895838
Ja w pierwszej ciąży też miałam tak z baby bluesem, a teraz zadzwoniłam do Przemka ze szpitala, żeby poczytał w internecie na ten temat. Myślę, że bardzo nam to pomogło.Też tak chciałam, ale przyjaciółka mi podpowiedziała aby mama przyjechała na dzień, 2 i aby nie zabierać mezowi kontaktu z dzieckiem. Jestem jej wdzięczna za ta radę.. oczywiście każdy ma inna sytuację i zrobisz jak najlepiej dla Ciebie. Dobrze jednak jak oboje rodzice uczą się dziecka. Pamiętam jak płakałam i mąż pyta dlaczego płacze, a ja dalej zanoszę się i mówię że nie wiem. To normalne.. W tym stanie. Ja tego wtedy nawet nie nazywałam bb.. mama co kilka dni wpada na chwilę mimo 100km i przeszło.
A do jakiego momentu można? Bo u mnie dopiero bolesne skurcze zaczęły się powyżej 5 cm, wcześniej to takie popierdolki byłyMożna niezależnie jedno od drugiego. Zzo przy 4cm rozwarcia
Oooo paczaj! Miałam ten pajacyk dla Miłosza w szpitalu i okazal się za mały, więc dostał go w spadku nasz kolega z celiA no i cholerna skleroza zapomniała dać cioteczkom fotkę prawie 2 tygodniowego Mikiego w nowych już rozmiarowych śpiochach.Zobacz załącznik 895839
Same dobre znaki u Ciebie, ale podobnie jak u mnie - strasznie się to ciągnie. Dużo siły!Hej ja właśnie wstałam .
Mieliśmy z mężem wczoraj jechać do kina i w ogóle na miasto , ale tak bardzo miałam ciężki brzuch i bolące biodra ,że ledwo chodziłam. Kurna w ogóle.lapie mnie taka senność na dniu ,że z wielkiego powera energii muszę się położyć. To pewnie przez hormony.
Ciągle się zastanawiam co zrobić. Będę musiała się konsultować z ginekologiem. Mam nadzieję,że zwolni się jakieś miejsce w poniedziałek na patologii w szpitalu , no bo jak nie będę musiała jechać do drugiego [emoji58] a ona kazała mi koniecznie być w poniedziałek. Brrrr.
@wiciowamama to dobrze że pospałaś, odpoczywaj bo co tam można robić [emoji12] będziesz miała jakieś dziś badania?Hejka
Ja nadal w swojej celi.
Dzis pomimo budzenia w nocy spalam do 6:30 , chyba organizm zmeczony tym niedosypianiem postanowil sie odciac.
A potem jeszcze sie zdrzemnelam do 8:10
Kochana jeżeli masz podejrzenia przedującego łożyska to zapomnij że jakikolwiek lekarz Cię wypuści. I na Ciebie przyjdzie kolej [emoji5]Fajnie ze macie maluszki przy sobie juz co po niektore. Choc z kazdym tygodniem ilosc wzrasta oczywiscie.
Tutaj tez co jakis czas wywoza kolejne dziewczyny a to na lozkach do CC a to na wozkach do SN.
A ja sobie tak leze i czekam na zmilowanie panskie.
Chetnie dam drapaka stad
Jak się ma na to forsę to zapewne a póki co jesteśmy w czarnej d..e. Tzn. tyle co na życie...Witam się w spokojną sobotę
moje chłopaki spały u dziadków, zaraz prysznic i lecimy na turniej młodego...
Goj zazdroszczę, przeprowadkzi są super moze nie koniecznie z noworodkiem ale samo kupowanie malowanie daje przyjemnosc))
36 łącznie z czego pokoje 25.5@GoJ wcześniej w którymś poście pisałaś, że S. dołuje Cię, że mieszkanie będzie malutkie i nie macie kasy na urządzenie. Ale przecież z tego co pisałaś wynika, że przeprowadzka i tak miała być nieunikniona, bo trzeba zwolnić to lokum, gdzie teraz mieszkacie z rodzicami.
No to co on taki zaskoczony
Weź przypomnij ile tam w ogóle będzie metrów?
51 cm.A powiedz mi jaki był długi po porodzie? Bo ja zaopatrzyłam się w kilka sztuk więcej 56, bo miałam mało, ale welurek na noc za 15 zł kusi
Ja miałam małe AGD mpm i rożnie... Za to lodówkę mam Beko i jest ekstra, serio, te szuflady na warzywa i wędliny są świetne. Jeśli ma też to śmiało bierz. To 100 zł, a myślę, że bezie lepsza jednak.Cudna malutka. 10% dzidzia może spaść z wagi, więc spokojnie.
Gratulacje dla wszystkich mamuś, bo chyba nie pisałam.
I dziekuję równiez za gratulacje :*