majacyr
Fanka BB :)
GratulacjeNinka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu
Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeNinka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu
Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
A co u was na obiad ?![]()
O już dawno, jakiś miesiąc :-) ja bym nie zaznała spokoju, gdybym nie miała wcześniejzreszta mój S.tez już był ciekawy, jak będzie wyglądać
Napisałam w pozytywnym znaczeniutwój brzuszek pięknie podkreśla biust, a u mnie mimo że myślałam że wielkie cycki to przy brzuchu wyglądają na malusie
2 tygodnie przed terminem to tez w terminie, wiec się mogę szykować
Dziękuje ;-) ooooj nie załamujmoże w jakiś magiczny sposób nawał mnie ominie ?:>>
Mmm zapowiada się na pyszności , można przepis ?Ja dziś robię paprykę nadziewaną mięskiem mielonym [emoji16] w sosie pomidorowym [emoji534]
Te muszle laktacyjne tez wyciągają brodawki(sutki). Na pewno na chwilę, ale nie wiem, czy jak się dłużej nie nosi, to efekt się nie utrzymujeJa w sumie nie wpadłam na pomysł aby strzykawka sobie odciągać sutki bo też mam płaskie, i kupiłam taki odciagacz sutkowy za 35 zł. A wystarczyłoby taka strzykawka za grosze.... nakładki silikonowe też używałam nie umiałam dobrać rozmiaru, jak mi część brodawki weszło w to a część nie to ból straszny. Namęczyłam się tylko, potem weszło mm bo pediatra mówiła że za mało przybiera i dałam sobie spokój z KP. Nie miałam specjalnie wyrzutów sumienia. Teraz też będę próbowała karmić, chciałabym się przekonać czy KP ułatwia chudniecie po ciąży![]()
Robię jak moja mama. Daszek papryki odkraiwuje i czyszczę środekMmm zapowiada się na pyszności , można przepis ?)