Angelika89
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie wiem czy wezme 6w1 jak ze starszym synem czy te obowiazkowe. Do tego na pewno rotawirus i pneumokoki. A mlodego teraz zaszczepilam w szpitalu ale w dniu wypisu, po zrobieniu morfologii i crp
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym mogła jeszcze w tą kolejkę się wbić. Po @martabunia i @KatarzynaCarmen oczywiścieNie, usypiam.. puszczę cię przodemu mnie ani małego skurczyka
czekam do 14
Jeszcze Kasię carmen też:*
Ja starszaka też szczepilam 6w1+pneumokoki+rotawirusy. Teraz nie wiem co robić. Ale chyba tak samo z tym że chyba przesune to w czasie.Ja jeszcze nie wiem czy wezme 6w1 jak ze starszym synem czy te obowiazkowe. Do tego na pewno rotawirus i pneumokoki. A mlodego teraz zaszczepilam w szpitalu ale w dniu wypisu, po zrobieniu morfologii i crp
Ja mam 3 tyg. do TP ale z miłą chęcią bym już mogła z Wami bo daje mi czadu młoda od samego początku [emoji12][emoji23]Też bym mogła jeszcze w tą kolejkę się wbić. Po @martabunia i @KatarzynaCarmen oczywiście@cheetah mogę rodzic z Tobą, 12-13 mi odpowiada... Skoro już dzisiaj się nie wyrobię
![]()
Mi teraz na końcówce nie jest źleJa mam 3 tyg. do TP ale z miłą chęcią bym już mogła z Wami bo daje mi czadu młoda od samego początku [emoji12][emoji23]
Ja też mam tygrysa, ale na boczkachJakie wy macie ladne te brzuszki. Tu w szpitalu te moje ciagle zmieniajace sie sasiadki tak samo. Gladkie jak pupa niemowlecia.
Ja tylko mam tygrysa.
Coś nieposluchane te nasze dzieciaczki. Może jutro Ci się udaNo coz, mnie maly tez nie posluchal zeby wyjsc na weekend.. kiedys typowalam date 10.09, wiec jutro ma jeszcze szanse [emoji23]
Na 8:00 jutro jade na izbe przyjec, ciekawe czy beda miejsca na pato [emoji6]
Będziemy patologicznymi ciężarnymi jutro jak nas przyjmą [emoji16][emoji16][emoji16]No coz, mnie maly tez nie posluchal zeby wyjsc na weekend.. kiedys typowalam date 10.09, wiec jutro ma jeszcze szanse [emoji23]
Na 8:00 jutro jade na izbe przyjec, ciekawe czy beda miejsca na pato [emoji6]