RooibosGirl
Fanka BB :)
Mi koleżanka bardzo to polecała, więc opakowanie w szufladzie czeka... oby te katetery nie były wcale potrzebneA tak wogole jak wtedy go tak strasznie męczyło to wzdęcie to wytestowalam rurki Windi. Była ulga. I kupa poszła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi koleżanka bardzo to polecała, więc opakowanie w szufladzie czeka... oby te katetery nie były wcale potrzebneA tak wogole jak wtedy go tak strasznie męczyło to wzdęcie to wytestowalam rurki Windi. Była ulga. I kupa poszła.
Tez sobie o tym pomyslalamTola no przymierzam się na żwirki, miałaś napisać jak było tam na ktg?
Olkafasolka masz czas pisać jak skurcze co 3min![]()
Mi koleżanka bardzo to polecała, więc opakowanie w szufladzie czeka... oby te katetery nie były wcale potrzebne![]()
Zaktualizowana lista czekających na rozpakowanie
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KINDERBUENOO88
klaraklara
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola
Zgadza się?Bo od wczoraj śledzę forum jednym okiem. Tola, dopisałam Cię
![]()
na tym watku faktycznie udzielam się zadko bo siedzę głównie na prywatnym ale bardzo dziękuję za dopisanieZaktualizowana lista czekających na rozpakowanie
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KINDERBUENOO88
klaraklara
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola
Zgadza się?Bo od wczoraj śledzę forum jednym okiem. Tola, dopisałam Cię
![]()
Dzięki już zakupiłam w razie czego może w domu być może się przydaZobacz załącznik 898298Zobacz załącznik 898299 położna mi poleciła. Oczywiście używać w ostateczności ale jest bezpieczny.
Kurczę ja właśnie pije taka herbatę i mi położna ja poleciła taka ziołowa i ma właśnie ten koper .. pamiętam jak moja kluseczka 19 lat temu piła te herbatki hipp koperkowe to miała kolki itd. Ale wtedy nie było internetowMoja polozna twierdzi, ze koper dziala na uklad nerwowy i powinno sie go unikac nawet w herbatkach laktacyjnych.