Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Narazie krótkie info: dziś rano o 5:01 przyszła na świat nasza córeczka, 4 kg i 56 cm
Poród zaczął się naturalnie, nawet nie zdążyłam dostać zaplanowanego znieczulenia)
Gratulacje, imie wybrane?Narazie krótkie info: dziś rano o 5:01 przyszła na świat nasza córeczka, 4 kg i 56 cm
Poród zaczął się naturalnie, nawet nie zdążyłam dostać zaplanowanego znieczulenia)
Odnośnie wagi to nie ma się co baćTaaa... mi też ginekolog powiedział 4 września, że już wszystko gotowe i mogę urodzić nawet zaraz na schodach jak od niego wyjdę. No i co? I dupka... jutro mam kolejną wizytę :/ A też już tylko siedzę i non stop doszukuję się u siebie objawów rozpoczynającego się porodu.
Ja już zaczynam się bać. Ostatnio było 3 kg, ciekawe ile będzie teraz
No co mam Ci powiedzieć... brzydko się zachowała. Ale powiem Ci, że nie wiem co ja bym zrobiła, gdybym wylądowała w sali z kimś kto chrapieBo to właśnie nie jest kwestia chamstwa tej osoby, która chrapie - ten ktoś tak ma i nie może za siebie, więc nawet jak pogadasz i poprosisz o ciszę to w niczym nie pomoże
Twoja współkolatorka mogła to jednak zrobić dyskretniej...
O to fajnie wam się udało że wszyscy mają wolny termin bo zazwyczaj to trzeba ze 2 lata wcześniej rezerwować , to faktycznie dobry znakU mnie tez ostatnio(tydzień temu) było 3 kg, ale nie wydaje mi się to jakoś dużolekarz mówił, że do końca powinien dobić do 3,5
widzisz bałaś się nie doczekać wizyty, to tak jak ja
może Ty chociaż usłyszysz jakieś dobre wieści o rozwarcie lub skracającej się szyjce :>
A ja się niedawno poryczałam..leżeliśmy z moim S.i nagle łzy mi zaczęły cieknąć ,on zdezorientowany, co się dzieje, a ja już się zanoszę, że nie mam siły, że mam już dosyć, że już jestem zmęczona i jak pomyślę, że w najgorszym wypadku to może potrwać miesiąc to się wykończę. A on oczywiście spokojnie, że już tyle dałam radę to i teraz dam, że już końcówka przed nami..ech hormony a później zaczął mi ćwiczyć przysięgę małżeńskaa tak, bo się nie chwaliłam za rok w sierpniu padnie sakramentalne tak
w ostatnich dniach podpisaliśmy umowę z Dj i na salę weselną, a jutro jedziemy do kamerzysty. Myśleliśmy, że już będzie za późno, ale złożyło się, że wszyscy których chcieliśmy akurat mają wolne
sam dj powiedział, że to dobry znak ;p i wtedy też razem chrzciny
a mały już będzie trochę większy i tak właśnie chciałam :-)
GratulacjeNarazie krótkie info: dziś rano o 5:01 przyszła na świat nasza córeczka, 4 kg i 56 cm
Gratuluję jaka duża superNarazie krótkie info: dziś rano o 5:01 przyszła na świat nasza córeczka, 4 kg i 56 cm
Nna wypisie ze szpitala mam 2000j wit D3 plus 600j kwasów DHA dodatkowo biorę Ascofer i Magne B6 oraz kompleks Dople Hertz Mama Plus
Też biorę ten DoppelHerz Mama Aktiv Premium. Dziecku oprócz tego podaję wit. D 400j.Mamuśki karmiące ! Jakie witaminki przyjmujecie przy karmieniu ? Bo tak się zastanawiam położna zaproponowała przyjmowanie Wit D 6400 j.m. i by dziecko przyjmowała właśnie z moim mlekiem. Co myślicie??
GratulacjeNarazie krótkie info: dziś rano o 5:01 przyszła na świat nasza córeczka, 4 kg i 56 cm
Gratulacje , ladna waga [emoji307]Narazie krótkie info: dziś rano o 5:01 przyszła na świat nasza córeczka, 4 kg i 56 cm
@wiciowamama Twoja kluseczka taka w sam raz [emoji5]Ja się w życiu nie spodziewałam że moja kluska będzie taka mała.
Myślałam że się przesłyszałam jak położne do siebie tam mówiły wymiary.
Główka 33cm, waga 3300, długość 51cm
A ja tak leżę i myślę "co?! Że ile?"